Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka_buziaczek

Kto ze mną?? 20 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość Do pietruha
Czlowieku nie zartuj!

Gość Gdzie wy
wszyscy jestescie ???? Jak tam wagi stoja???

Gość Diament
Witam cieplo po przerwie! Ale tu ucichlo ! Jutro podajemy swoje wagi i sprawozdanie! Milego wieczorku!

Gość lubka
Sorry, dziewczyny, chcialam zapytac - nie wiecie gdzie mozna kupic hula hop ? Gdzie to mozna znalezc ? W sklepach sportowych czy gdzie ?

Witam witam:):):):) Jesli chodzi o hula-hop,to chyba można je kupic w sklepie zabawkowym:):):)A jak nie to w sportowym.W takich większych sportowych to chyba jest wszystko:):):) Ostatnio nie trzymałam takiej osterj dietki,a czasem pozwalałam sobie na coś słodkiego lub tuczącego:( Ale dziś się zważyłam i nadal waga bez zmian.Tzn.nie przytyłam od czasu jak schudłam moje 3 kg.Ważę nadal 57 kg,a nawt chyba 56,5:):):):) Ale za 2 tygodnie ide na wesele,no i postanowiłam wrócić do dietki.Znaczy ja i tak zmieniłam na stałe swoje nawyki żywieniowe,ale musze sie jednak pilnować,żeby 1000 kalorii na dzień nie przekroczyć:):):) No to u mnie byłoby na tyle.W sumie przydałoby się jeszcze z 4-5 kg zrzucić.Chyba wtedy byłoby tak optymalnie.Ale i tak już lepiej się czuję.No bo sie ruszam i jestem nieco lżejsz:P:P:P:P Pozdrawiam:):):)

Gość Chcę schudnąć
Witam Czytając Wasz topik postanowiłam od dziś dieta !!! Przy wzroscie 168 ważę 69 i marzy mi się choć z 5 kg zrzucić . W sumie aż tak zle nie wygladam tylko mam brzuch straszny (ciąze swoje robią ) kiedyś ćwiczyłam ale niestety z lenistwa skończyłam :((Dziewczyny pomóżcie !!!!!!!!!!

Gość Diament
Witam wszystkie! Gdzie jestescie i jak odchudzanie idzie???????????????????? Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Rany Julek! Nie wierze wlasnym oczom:) Diament! No coz... Z odchudzaniem roznie bywalo:( Generalnie trzymam wage:p A co u Ciebie? Z biegania juz chyba zrezygnowalas, co?!

Do : Chcę schudnąć - ja mam identyko! Lub prawie ;) Po ciąży ważę 69kg przy wzroście 168cm i mnie się marzy schudnąć całe 10kg - tyle ważyłam przed ciążą i super się czułam choć ciągle narzekałam i wkoću skończyło się, nie doceniałam co mam i teraz noszę ten ciężar :( To okropne! W każdym razie zaczynam ostrą dietę, najlepiej to nic bym nie jadła, ale takie próby zawsze kończyły się rzucaniem na jedzenie w pózniejszym czasie, więc odpada ;) Ja muszę więcej się ruszać i mniej jeść słodyczy! Kochane a stosujecie jakieś wspomagacze? Pozdrówka

Gość paoka
Witam! Ja raczej bez wspomagaczy jade (bo domyslam sie ze masz na mysli adipex i temu podobne). Pije czerwona herbate i czasem chrom wcinam (bo slodkosci lubie) ale jakos malo skuteczny jest:p Poza tym stara sie mniej jesc! Ostatnio moj "tesc" kupil rower stacjonarny i jak mam okazje to popedaluje sobie troche:) 300 kcal dziennie jestem w stanie spalic na dzien dzisiejszy ale znam przypadki co i 1000 potrafia na tym urzadzeniu spalic:D

Gość Diament
Czesc Paolka Ale sie stesknilam za Wami! Teraz chodze na sport i tenis ziemny -na hale! Jesli chodzi o diete to musze Ci powiedziec ze waga mi stanela jakby diabel trafil-ale mam inny problem cos mi w krzyzu przeskoczylo i boli przy nie ktorych cwiczeniach , teraz chodze tez na masaze jazda niestej ziemi. Pozdrawiam

Gość Diament
Czesc Niska Moj wspomagacz to sport i zapisywanie ale mowilam o tym predzej , jesli mozesz to cofnij sie pare stron to przeczytasz. Masz jakies linki ze swoim bobasem? Wiem ze dziewczyny nieraz zakladaja takie strony. Duzo buziakow dla smerfa.

Gość Niatko84
ja schudłam 20kg z 75kg na 55kg.Da sie:) a pół zycia próbowałam

Gość Diament
Niatka Dokladnie napisz jak Ci szlo chudniecie??

Gość Diament
Diewczyny jak tam talia i przygotowania do slubu?