Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinky-winky

pomozcie początkującej

Polecane posty

Gość pinky-winky

Mam problem. zaczynam odkrywac uroki życia seksualnego i chociaz mam 20 lat nie jestem pewna co jest bezpieczne a co nie. Miesiac temu bylam z moim chlopakiem na wakacjach i doszlo do czegos... Bylo to 3 dni po okresie.. Mianowicie pieścilismy sie, on mil wytrysk, pozniej wytarl penisa a po pewnym czasie zblizylam brzeg (nie czubek) jego penisa do mojej vaginy... Teraz nie mam zadnych objawow ciążytypu mdlosci, bole glowy, wymioty, ale się boję... Mniej wiecej teraz powinnam dostac okresu, ale on nigdy nie byl regularny (cykl 32 - 50 dni...). Czy jest w ogole mozliwe, zebym byla w ciąży ????

Gość michauuuek
jest bardzooooooooomale prawdopodobienstwo nastepnym razie tak nie robcie ajk sie kurwa nie znacie a potem s aschizy ciaze itd....... nie lepiej sie zabezpieczyc?:P

Gość do autorki ja
3 dni po okresie nie powinnas miec mozliwosci zajscia a do tego skoro potem tylko był blisko a nie w srodku to juz całkiem odpada :P ale pomyslcie o normalnym zabezpieczeniu, w koncu dzicmi juz nie jestescie wiec głowką popracujcie!!!

Gość pinky winky
Wiem, dziękuję, ale po prostu to byly tylko pieszczoty. Jestem jeszcze dziewicą i nie planowalam sexu. Teraz zdecydowalam sie na tabletki przed moim 1razem. Mam nadzieje, ze jakos to bedzie...ale strasznie się boję.

Gość Ofca
Uszy do góry - zawsze musi być ten pierwszy raz, a wcale nie musi być straszny :) No i dobrze że myślisz o antykoncepcji jeszcze przed pierwszym razem :) Powodzenia :)

Gość k.k.l
znowu to samo