Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska25

VACU STEP. CZY DZIAŁA?

Polecane posty

Gość miska25

Cześc, chciałam dowiedzec się czy któras z was korzystała z urzadenia typu VacuStep, bo nie mozna na ten temat zxnalezc zadnyvch opinii na necie i to mnie torche dziwi, bo poza reklamammi nie ma wypowiedzi na temat skutecznosci, czekam na odpowiedzi, jest to wazne bo w sumie seria zabiegow nie jest tania...

Gość kuspis
ja własnie chodze na vacu step i są super efekty już po 5 zabiegach a czeka mnie jeszcze 5::) ciałko mam delikatne i gładkie a ślad po cellulitis zaginął Nie wiem na jak długo ale jestem bardzo zadowolona

czesc jesli chodzi dzialanie vacu stepa to jakos dziala nepewno tylko ze nie kazdy moze chodzic na stepie, step obciaza kolana i stawy jesli ktos kiedys mial jakas kontuzje to nie radze bo moze sobie zaszkoszc, cwiczac na vacu stepie podcisnienie ciagnie Cie w dol na jeszcze musisz z jakas sila sama pracowac nogami wypychajac je w gore wiec zycze zebys skorzystala z bierzni tu masz ruch naturalny i tasma sama porusze sie nadajac ustawione tempo, powodzenia

Gość hinkuś
Ja zerobiłam 10 zabiegów, cellulit zmniejszył się, ale w obwodzie ubył zalewdiw 1 cm i tego nie czuć. Jestem zawiedziona, bo obiecują złote góry i utrate do 12 cm, a u mnie zaledwie 1 cm, choc wybieralam intensywny program cwiczen i odpowiednio sie odzywialam.

Gość hinkuś
Fajne to moze gdy ktoś chce polepszyc sobie kondycję, ale nie liczcie ze schudniecie

Gość Vacu Well Studio Sylwetki
Witamy Zapraszamy do naszego Studia Sylwetki Vacu Well w Krakowie ul. Karmelicka 57 Z okazji otwarcia mamy PROMOCYJNE CENY na karnety posiadamy najnowsze urządzenia Vacu Power (bieżnie ortopedyczne) www.studiosylwetki.com

Gość vacustep uk
hej ja pracuje w vacu step w uk i pisze tylko jesli ktos bybyly zainteresowany rezultatami nasze klientki placa za 20 zabiegow £495.00 i sa bardzo zadowolone, faktycznie w kilogramach nie traca duzo ale po 20 zabiegach traca sporo w centymetrach i skora staje sie bardzo mocno stonowana i ujedrniona. ktoras z pan pisala wyzej, ze stosowala 10 zabiegow i stracila po 1cm w udach a to jest bardzo normalne, po 10 zabiegach zwykle traci sie tylko ok 1 cm w kazdym miejscu a nawet mniej. krazenie jest juz poprawione ale caly czas sie usprawnia coraz bardziej i bardziej. im wiecej zabiegow tym lepsze zerultaty. u nas wyniki po 20 sesjach to CO NAJMNIEJ 5,5 cm na okolo pepka, 6cm w biodrach i po 3,5-4 cm w jednym udzie. Dosyc czesto bywa nawet wiecej. http://www.vacustep.com/ tu macie stronke powinny byc nawet zdjecia przed i po mam nadzieje ze komus pomoglam sie zdecydowac :) pozdrawiam

Gość Mała_kaszka
Vacu step???? To jeszcze istnieje??? przecież to stare jak świat!! Czy silnik od odkurzacza kiedykowliek komus pomógł??? Boże co za kraj, nigdzie indzie na swiecie nie leczy sie cellulitu odkurzaczem... Dziewczyny , teraz sa juz nowe technologie np. ultracontour. a jak chcecie ćwiczyć w kapsułach to juz lepiej wybrac powerslim active, 10000 razy lepsze i skuteczniejsze i przede wszystkim zdrowe...

Gość dakota_
A uważasz że vacu step jest szkodliwe dla zdrowia?

Gość Kaila82
Cześć ja skończyłam już 12 wejście i powiem wam, że jestem zaszokowana możliwościami tego urządzenia, na ten wysiłek namówiła mnie mama, która naprawdę wygląda rewelacyjnie (ma już za sobą 24 wejścia) Ze swojej strony polecam Słyszałam, że gdzieniegdzie obsługa jest do niczego, ale tam gdzie ja chodzę wszystko mi wyjaśniono i cóż... straciłam parę centymetrów w boczkach, cellulit na udach znacznie się zmniejszył... trochę mniej na pupie, i poprawiła mi się przemiana materii. Dla mnie super.

Sprobojcie biezni z podcisnieniem vacuwell! Swietna sprawa na cellulit i tluszczyk.Olsztyn,ul.Polna 19.Zapisy telefoniczne (696 583 223)

Gość MIASTOPIEKNA
Salon Odnowy Biologicznej "MIASTO PIĘKNA" istnieje od kwietnia 2007 roku. Mieścimy się w samym centrum Gdyni, przy ul. Starowiejskiej 54/3. Dla naszych klientów mamy do dyspozycji 5 nowocześnie wyposażonych gabinetów zabiegowych i oferujemy szeroką gamę usług indywidualnie dobranych do potrzeb i oczekiwań klienta - zabiegi zarówno na ciało jak i twarz. Z nami pozbędziesz się cellulitu, wymodelujesz swoje ciało zadbasz o twarz, dłonie i stopy MOŻNA SKORZYSTAC U NAS Z TAKICH ZABIEGÓW JAK : -RF z mezoterapią -MEZOTERAPIA BEZIGŁOWA -LIFTING MANUALNY Z JONOFOREZĄ -MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA -OCZYSZCZANIE DE LUX- -DERMO -RF Diathermy LavaTRON- -DREAM HEALTHER -ENDOMASAŻ -VACU WELL -ROLLMASAŻ -Kombinezon odchudzający- 4 w 1 -ALOESOWY ZABIEG UJĘDRNIAJĄCY I PODNOSZĄCY BIUST -PELLING CAŁEGO CIAŁA -Masaż relaksacyjny oraz stemplami ziołowymi TO ORAZ WIELE INNYCH ZABEGÓW ZNAJDĄ PAŃSTWO U NAS NA STRONIE INTERNETOWEJ WWW.MIASTOPIEKNA.PL MAMY BARDZO DOBRY SPRZĘ I JESZCZE BARDZIEJ KONKURENCYJNE CENY Adres Ul. Starowiejska 54/3 81-356 Gdynia TEL: 058 661 40 63 GSM: 516 859 398 e-mail: salon@miastopiekna.pl Czekamy na Ciebie: Pn - Pt: 09:00 - 20:00 Sobota: 09:00 -15:00

Gość Agaidk
Jeżeli ktoś z Warszawy jest zainteresowany vacu well to zapraszamy do naszego salonu.Mamy super ceny na karnet open.Więcej na www.studiopantera.pl