Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samson

MAM PYTANIE

Polecane posty

Gość samson

mam drozdzyce jelit i jamy ustnej...mam w zwiazku z tym cholerstwem pytanie..czy mozna to wyleczyc a jezeli tak to jak dlugo trwa leczenie i przede wszystkim co jesc, bo wiem , ze np nie moge jesc slodyczy , ze powinnam brazowy a nie bialy ryz,,,, we wszystkich dietach przypisanych na te dolegliwosc sa uzywane terminy, ktorych nie rozumiem...niech mi ktos wylozy kawe na lawe i powie prostymi slowami co jesc,zeby zlagodzic objawy i nie powodowac nijako pozywki dla tego cholerstwa:(

Gość a jakie są objawy
???

Gość samson
przede wszystkim skorcze jelit tzn u mnie....koncza sie zazwyczaj rozwolnieniem(jest to bolesne) lekarz stwierdzil u mnie zespol drazliwego jelita, ale sie pomylil na 100proc poza tym afty na jezyku i bialy nalot.... walcze juz z tym od lat...wlasciwie dopiero teraz zaczelam, bo nie potrafil mi nikt tego zdiagnozowac.... aha...i musze uwazac co jem,,

Gość samson
wlasciwie duzo ludzi to ma,,,maja liczne zdecia mysla ,ze to pewnie skutek jakis tam niestrawnosci....

Gość samson
chcialam powiedziec "wzdecia"..

Gość a jakie są objawy
dziękuję za informację. pytam, bo miałam ostatnio afty i zastanawiałam się czy to nie jest aby to.:/ niestety nie potrafię Ci pomóc, ale przynajmniej podniosłam topik;) zdrowia życzę.

Gość siostraZakonna
a czy grzybica ukladu pokarmowego mozna zarazic innych?