Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona Shreka

szukam dobrego kremu matującego, żelu antybakteryjnego do mycia twarzy...

Polecane posty

Gość żona Shreka

balsamu do ciała do skóry suchej...możecie coś polecić?

krem matujaco-nawilzajacy z NIVEA VISAGE super.A jesli chodzi o zel to ja zrezygnowalam z zeli w sklepach i kupilam w aptece emulsje do mycia ciala DERMKLAR ktora ma wlasciwosci przeciwgrzybiczne przeciwlojotkowe itp.Jest naprawde super bo nie zawiera zadnych chemikali.A jesli chodzi o balsam do ciala to super jest dove do skory suchej!!!!!!

Gość żona Shreka
dzięki za propozycje..wybieram się niedługo na zakupy i szukam czegoś nowego...używałam wielu kosmetyków, ale niestety nie sprawdziły się...jeszcze raz dzięki...pozdrawiam...

a jesli masz skore tlusta to zaden krem nie bedzie ci w stanie pomoc bo niestety skora tlusta bedzie sie zawsze blyszczec ja uzywalam juz wielu kremow i nawet tych z gornej polki i powiem ci ze wogole sie nie sprawdzily.

Gość martynka1986-86
polecam ci żel Ziaji Antybakteryjny do mycia twarzy. jest naparwde super!! Musisz tylko pamietać ze zawsze musisz myćtwarz letnia wodą zawsze rano i wieczorem, letnia woda powoduuje to ze twoja skóra nie wytwarza sebum

nie wiem czy lubisz i kupujesz kosmetyki Avonu ale jesli tak to moge ci z czystym sercem polecić krem z serii Naturals Regulujący soja i trawa cytrynowa. Używałam go kilka dni ale bardzo ładnie zahamował w duzym stopniu wydzielanie sebum-ja uzywam go rano i wieczorem/ w dzien ewentualnie krem matujacy Garniera/ Ten z Avonu ładnie zmiekcza skórę i leczy drobne strupki powstałe po wyciskaniu krostek

Gość żona Shreka
odświeżam

Gość oktavia
bardzo dobry jest zel do mycia twarzy NIVEA young krem matujący z garniera jest swietny

Ja również polecam Nivea Visage Young żel-krem nawilżająco matujący.Świetny pod makijaz!

Gość juve
a ja bede oryginalna i nie polece Ci ani kremu ani gelu - bo takiego jeszcze nie znalazłam. polecam tonik z...pietruszki. napar ze świezej pietruszki.

Gość nikkkaaa
a jak robisz tonik i napar z pietruszki?

Gość juve
napar z piertuszki: świezą natke pietruszki zalewam wrzątkiem i czekam az ostygnie.przemywam twarz w miarę potrzeb.na takie słoneczko nie znam lepszego "odtłuszczacza"....lubie naturalne kosmetyki.co roku zbieram ziola.a pietruszka jak pietruszka dostepna cały czas...

Gość juve
warto pamiętać ze piertucha zmiejsza przebarwienia skórne oraz piegi......ale tonik z natki naprawde polecam

Gość nikkkaaa
dzieki!!! wyprobuje.

Gość żona Shreka
odświeżam odświeżam

Gość marzenkaatb
proponuję kupić husteczki nawilżające dla niemowląt obojetnie jakiej firmy. zmywasz taką husteczką twarz, pózniej kremujesz i masz efekt delikatnej skóry. to jest lepsze niz żel przynajmniej dla mnie pozdrawiam