Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maisa

Co moze oznaczać wczesniejsze pojawianie sie miesiączki ?

Polecane posty

Gość maisa

Miesiączka powinna się zacząć dopiero za 12 dni a tu niespodzianka.Jestem mężatką , lat 35. Bardzo bolał mnie ostatnio kręgosłup , awłaściwie nerki , przewiało mnie chyba.Zastanawiam sie czy wpływ na pojawienie się okresu mógł mieć plaster rozgrzewający przyklejony na dolny odcinek kręgosłupa? czy takie rozgrzewanie może przyspieszyć okres ? Jeżeli nie to co to może być innego ? proszę o pomoc i odpowiedz.

Gość a skąd
wiesz ze miała być za 12 dni? bierzesz hormony?

moze ma regularna miesiaczke ja tez potrafie sobie obliczyc za ile dni bede miec

Gość a skąd
no właśnie potrafisz a jeśli cykl ci się przedłuży to skąd będziesz wiedziec kiedy wyst. @?

zawsze dostaje co 26 dni czasem zdarza sie take ze co 28 dni i nigdy nie bylo inaczej .Wiec nie pytaj mnie juz wiecej o nic.A skoro ona ma dostac za 12 dni to za 12 dni

Gość maisa
A ja mam co 31 regularnie a tu proszę zaskoczenie, czuję sie tylko osłabiona a tak to nic z moich wcześniejszych objawów nie wystąpiło, ani ból brzucha,piersi, ani żadnego napięcia..

Gość Irmineska
Mnie tez sie tak kiedys zdarzylo.Zawsze mam regularne miesiaczki i poprzedzane wczesniej odpowiedznimi objawami (bol piersi i nerki) ale w styczniu zdarzylo mis ie ze okres skonczyl sie a za 7 dni pojawil sie ponownie bez zadnych objawow-niespodziewanie.Ale wtedy mialam bardzo nerwowy miesiac-strasznie emocjonalnie przezylam pewne tragiczne wydarzenie i mysle ze moglo sie tak wydzrzyc wlasnie z powodu strsu,nerwow innego wytlumacznia chyba nie mam.

Gość Panna klasztorna
Ja myśle że to dlatego ze bociany juz odleciały

Gość martynka--
ja też dostałam okres po dwóch tygodniach od ostatniego i bardzo sie tym martwie? zawsze miesiaczkowałąm regularnie, mam 28 lat. pierwszy raz mi sie to zdarzyło.