Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

DIANE 35

Polecane posty

DZIEWCZYNO ZNAJDZ SOBIE W WYSZUKIWARCE!!!!!!!!!!BYLO JUZ CHYBA ZE 100 TOPIKOW O TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poszukaj wczesniej

Gość evel
yhm bralam ale tylko 5 dni bo myslalam ze umre,to shit!!Bralam to bo chcialam przesunac okres ,ale tak zle sie czulam ze musialam odstawic ,bolaly mnie piersi ,mialam obrzmiale nogi i depresje,jezeli nie musisz nie bierz tego !!!

Gość anonim...
pytanko do evel--->>> ja tez odstawilam po 4 dniach diane i troche sie martwie bo nie mam okresu. Wzielam te tabletki bo spoznial mi sie 6 dni, no ale tez zle sie na nich czulam i odstawilam po 4 dniach. Kiedy moge sie spodziewac ze wszystko sie wyreguluje?? Po jakim czasie od odstawienia ty dostalas okres?

Gość evel
no widzisz czyli ja nie jestem wyjatkiem,odstawilam i po 5 dniach dostalam okresu ,poprostu zaczęłam nowy cykl,wszystko wrócilo do normy

Gość a ja bylam
ogromnie z nich zadowolona, cera poprawila mi sie niesamowicie, czulam sie rowniez bardzo dobrze po nich wszytko to zalezy, dla jednego dzialaja dla drugiego nie

Gość goya1978
a ja brałam 4 miesiące,dobrze sie czułam, cera dalej była grudkowata i przytyłam 7 kilo choć nie mam tendencji do tycia

Gość nodi19
ja na temat tych tabletek sie juz wypowiadałam kilka razy,ale powiem króciutko raz jeszcze,że jak dla mnie są ok.

Biorę DIANE od miesiąca, ale nie mam na razie żadnych skutków ubocznych... No może częste wahania nastrojów i brak chęci na cokolwiek... No i może spadek LIBIDO... Ale poza tym nie mam żadnych innych niepokojących objawów. Pozdrawiam :)