maja12 0 Napisano Wrzesień 6, 2005 co sądzicie o tych tabletkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 6, 2005 ja biore te tabletki juz bardzo dlugo i jestem bardzo zadowolona , zadnych efektow ubocznych , robie regularnie badania . Tabletki swietnie wyleczyly mi tradzik ( biore je wlasnie na to ) a przy okazji stosuje je jako antykoncepcje . Na pewno uslysysz tez negatywne opinie o tych tabletkach ale mysle ze to kwestia organizmu bo kazde tabletki dla jednego beda swietne drugiemu zaszkodza. Najlepiej wiec decyzje skonsultuj z ginekologiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eliss Napisano Wrzesień 6, 2005 Ja słyszałam od mojego lekarza, że Diane-35 bierze sie tylko pół roku, a potem trzeba zrobic przerwe. Raczej nie powinno sie ich brać ciągle - bo słuzą jakby tradzikowi niz antykoncepcji tzn. nie przepisuje sie ich jako tabletki antykoncepcyjne. Mają silny wpływ na orgnizm wiec nie powinno sie ich stosowac ciagle. Taka była opinia mojego lekarza na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Wrzesień 6, 2005 Ja brałam te pigułki 2 lata i byłam z nich zadowolona. Nie miałam skutków ubocznych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach