Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 79 rocznik

Roczniki 79 łączmy sie

Polecane posty

Gość 79 rocznik

Co sadzicie o tym roczniku?

Gość rocznik
jak kazdy inny......a co ma z nim byc????

Gość Ruda zolza....
A rocznik 77 moze byc???

Jak to co onim sadzimy. Stary jak chuj. Czlowieku ty sie jush rozkladasz zbijaj se opakkowanie bo niedlugo jedziesz 5 metrow pod poziom morza! Adieu

Gość rocznik
ja mam faceta z rocznika 78 :)

Gość rocznik
ooo......zadam Wam pytanie, chodzi mi o rocznik 77,78,79 :) co porabiacie na co dzien i gdzie mieszkacie,z kim,ciekawi mnie to jakos :)

Gość rocznik
Herman>>>>a ty oby czasem nie jestes z tego rocznika albo podobnego???

Gość a ja jestem 79
i u mnie wszytko w porzadku

Gość 79 rocznik
hihihi no ja pracuje w firmie jako asystentka prezesa jest niby ok ale jeszcze mi czegos brakuje tylko nie wiem czego to nie jest szczyt moich ambicji a co gorsze ja w tym wieku jeszcze nie wiem co tak naprawde chciałabym robic czy ja naprawde jestem taka stara? ja nie chce pracowac w tej firmi do usranej smierci .........:(

79 rocznik>> ja wprawdzie jako asystentka nie pracuję, mam trochę inna pracę, ale pod dalszym ciągiem Twojej wypowiedzi moge się podpisć wszystkimi rękami:)

Gość 79 rocznik
ufffffffffff myslałm ze to ja jestem tylko taka nie zdecydowa a masz juz rodzine, męza, dziecko i wszystkie te takie klimaty ???????

Gość Ja rocznik 77....
Mam swietna prace, dobrze zarabiam, mam mieszkanko i samochod...nie mam meza i dzieci!!

Gość rocznik
Macie mieszkanka......a to duzo juz...

Gość Ja rocznik 77....
tak, tyle ze meza brak ;-).... Moj zwiazek rozpadl sie rok temu po 6 latach bycia razem .....mial byc slub i milosc na cale zycie :)....

Gość squid ink
Hej, dol.aczam sie! Ja jestem bardzo zadowolona z zycia! Pozdrawiam wsztystkich z rocznika!1:D

Gość rocznik
Eeee....znajdziesz meza......a u mnie facet niby pracuje,ale co z tego,ja tez pracuje ale co z tego.....Jak my dostajemy tyle ze az wstyd pisac :O bez mieszkania,smiejemy sie ze bedziemy mieli po 40 lat i on mnie dalej bedzie odprowadzal pod klatke,potem buzi na dobranoc i kazdy do swojego domu.Nie mamy mozliwosci abym ja do niego sie wprowadzila albo on do mnie,nasi rodzice maja male mieszkania,a w ogole to bym nie chciala :P samochod......no jest :D fiat126p w ktorym myslalam ostatnio ze wybuchne :D kable zaczely sie palic :) ale wazne ze do przodu jedzie ;) i co dalej z nami bedzie co?? :D mieszkamy w dziurze gdzie kazdy trzyma sie swojej pracy rekoma i nogami :) ale te wyplaty,jak na wymarcie :O nawet nie da sie zaoszczedzic na cokolwiek,z dnia na dzien sie zyje,ba! nawet od 1 do 1 nie wystarcza :P ale jestem szczesliwa z moim niedzwiedziem :D chociaz chcialbym sobie z nim pomieszkac,pospac :)

Gość a ja jestem 79
ja mam chlopaka, finansowo dobra sytuacje, ale to glownie dzieki niemu, wiec czuje sie zawodowo niespelniona, ale ciagle szukam, chociaz nie wiem tak jak moje poprzedniczki co chce od zycia. ale tak na prawde jestem zadowolona bo i tak mam kupe radosci w zyciu 🌻

jestem świerzo upieczoną mężatką, mam prace mieszkanko dzieci się jeszcze nie dorobiłam ;)

nieee, nie mam i dlaeko mi jesczze do tego, oj dalkeo. nawet w planach nie ma. ja sobie siebie kompetenie w roloi żony i matki nie wyobrażam. baaaardzo odległa przyszłość jak dla mnie.

Gość squid ink
A ja wychodze za maz latem przyszlego roku:) dzieci na razie zero, ale za kilka lat raczej tak:) Mieszkanko jest, samochodu brak. I jestem bardzo szczesliwa!!

najbardziej w tym wszystkim podoba mi sie to ze wszyscy z tego rocznika jestesmy bardzo pozytywnie nastawieni do życia i to chyba najważniejsze:)

Gość squid ink
Nic w tym dziwnego, powszechnie wiadomo, ze 79 to bardzo udany rocznik!:D

Gość listopadowa
Mieszkanie mam. Nie mam pracy. Mam kochającego i kochanego mężczyznę. Nie mam dzieci. Mam cudownego kota. Wychodzi na plus.:)

kwiecień 79, stała praca, maż, samochodu brak, dziecka brak, wynajem mieszkania