Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coolmonia

Boje sie ze moglismy wpasc....

Polecane posty

Gość coolmonia

hejka !Jestem Monia potrzebuje pomocy uprawialam z chlopakiem peting doszlo do wytrysku dwukrotnie oboje bylismy obnazeni spuscil mi sie powyzej drog rozrodczych lecz ja pomimo tego mam pewne obawy!minelo juz10 dni przez ten czas bylam u ginekologa i robilam dwa testy i niby wszystko jest ok. jednak ja sie zle czuje mam potworne bole glowy jakies zawroty...bolą mnie tez jajniki nie wiem co robic....czy moge byc w ciązy???

Gość Uśmieszek promienny
Boze, dziecko... nie, nie powinnas byc w ciazy*(chociaz wszystko jest mozliwe, ale to bbbbb.nikly procent i tylko w przypadku jak bylas w trakcie owulacji a cos sie jednak do srodka dostalo). a jajniki moga bolec na owulacje. i jeszcze jedno...zapamietaj ten stres i pomysl nastepnym razem Rety, dlaczego dzieci biora sie za sex jak nie umieja sie zabezpieczac...

Gość uśmiech od ucha do ucha
a ja powtórze ..... Boze dziecko....

Gość ee no
nie martw sie az tak, ciąza to nie choroba, od wieków kobiety wpadają i rodzą dzieci w koncu ktos musi bo naród nam sie wykonczy nos do góry , rodzice troche pomogą te bole glowy itd to wyglada nprawde na objawy pa