Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 coolmonia

Boje sie ze moglismy wpasc....

Polecane posty

Go艣膰 coolmonia

hejka !Jestem Monia potrzebuje pomocy uprawialam z chlopakiem peting doszlo do wytrysku dwukrotnie oboje bylismy obnazeni spuscil mi sie powyzej drog rozrodczych lecz ja pomimo tego mam pewne obawy!minelo juz10 dni przez ten czas bylam u ginekologa i robilam dwa testy i niby wszystko jest ok. jednak ja sie zle czuje mam potworne bole glowy jakies zawroty...bol膮 mnie tez jajniki nie wiem co robic....czy moge byc w ci膮zy???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 U艣mieszek promienny
Boze, dziecko... nie, nie powinnas byc w ciazy*(chociaz wszystko jest mozliwe, ale to bbbbb.nikly procent i tylko w przypadku jak bylas w trakcie owulacji a cos sie jednak do srodka dostalo). a jajniki moga bolec na owulacje. i jeszcze jedno...zapamietaj ten stres i pomysl nastepnym razem Rety, dlaczego dzieci biora sie za sex jak nie umieja sie zabezpieczac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u艣miech od ucha do ucha
a ja powt贸rze ..... Boze dziecko....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ee no
nie martw sie az tak, ci膮za to nie choroba, od wiek贸w kobiety wpadaj膮 i rodz膮 dzieci w koncu ktos musi bo nar贸d nam sie wykonczy nos do g贸ry , rodzice troche pomog膮 te bole glowy itd to wyglada nprawde na objawy pa

Udost臋pnij ten post