Ameelia 0 Napisano Wrzesień 6, 2005 ... w tabletkach antykoncepcyjnych tym jest mniejsza ich skuteczność? Znajoma kiedyś mówiła, ze ginekolog powiedział, ze nie przepisze jej jakis tam pigułek bo dla jej organizmu będą za słabe. Coś mi się wierzyć nie chce w to, bo wydaje mi sie, że wszystkie tabletki chronią tak samo, ale.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julies Napisano Wrzesień 6, 2005 wszystkie tabletki chronia rzeczywiscie tak samo!Lekarz mial racje, bo przy zbyt malej dawce hormonow zdarzaja sie plamienia i cykle nie sa az tak dobrze regulowane.Takze to nie o ochrone chodzi tylko o cykle.Ja doswiadczylam niestety tego na wlasnej skorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To mozlwe jesli Napisano Wrzesień 6, 2005 dziewczyna duzo wazy;P wtedy moga nie zadzilac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2017 A mi sąsiadka powiedziała że słyszała od swojej siostry która dowiedziała się od chłopaka kuzynki ze strony matki że jutro podobno ma być poniedziałek ale to nic pewnego lepiej zadzwoń do ambasady polskiej w Francji niech potwierdzą w Strasburgu czy aby na pewno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach