Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola17

pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość ola17

czesc mam 17 lati. moim problemem sa pryszcze, ktorych nie moge sie pozbyc. wszystkie moje rowiesniczki maja gladka cere a ja uzywalam roznych srodkow typu zineryt i nic:( jesli ktos ma na to jakis sposob to prosze o pomoc!!!!!

Gość marzenkaatb
idź do ginekologa i powiedz że chcesz tabletki na trądzik np. Diane bardzo pomaga. pozdrawiam

hej olu !!! słuchaj miałam ten sam problem i brałam hormony i dermatolog przepisał mi antybiotyki po których tylko źle sie czulam a jak kończyłam po nich kuracje to zaraz trądzik powracal ale mam dla ciebie dobry sposób i pozbędziesz sie problemu raz a dobrze :) więc poszukaj w swojej okolicy kosmetyczki specjalizującej się w leczeniu trądziku albo dobrego gabinetu kosmetycznego gdzie robią zabiegi kwasami w ciągu 1,5 miesiąca mialam probelm z glowy !!!! i teraz jestem 2 lata po tych zabiegach i trądzik nie wrócił te zabiegi to rewelka bo nie tylko likwidują trądzik ale i wszelkie zmiany czyli przebarwienia blizny . polecam buźka

Gość Agatka8111
Poszukaj faceta niech Cie kocha (ale przedtem do ginekologa powiedz mu ze chcesz uprawiac sex to Ci powie jak sie zabespieczac )zobaczysz zaraz znikna pryszcze kolezanki nie maja bo uprawiają sex

bardzo madrze z tym ginekologiem..naprawde..pfff musisz isc do dermatologa.twoje problemy sa czeste w tym wieku.moja mama przyjmuje tabuny takich jak ty.dostaniesz pewniejakies tabletki a moze zaleci poprostu zantybiotyk typu dalacin-t.moze bedziesz musiala zmienic diete. idz koniecznie do dermatologa bo rozwiazanie pewnie jest proste a tylko taki sposob uchroni cie przed konsekwencjami w postaci blizn itp.

Gość jak zaczęłam brać pigułki
hormonalne to mi przeszło

Gość Ślepota
jezuuuuuuuuuuu jesli chcecie miec w przyszlosci dzieci, to nie radze brac hormonow...

Gość Ania_We
Dziewczyny, mam do odsprzedania ZINERYT, data ważności jest do 05-2010. Jest to proszek i rozpuszczalnik do sporządzenia roztworu do użytku zewnętrznego. W trakcie stosowania pierwszego opakowania dermatolog przepisal mi drugie. Na szczescie nie bylo juz koniecznosci zaczynac nastepnego wiec to stoi nie rozpakowane. Jesli ktorsz z Was potrzebuje to z checia odsprzedam. Kupilam za 46.10 zl (cena jest na opakowaniu) a odsprzedam za 30 zl. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na ani_w MALPA wp.pl Pozdrawiam ANia