Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka***

MAM PROBLEM!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oliwka***

JA WIEM ZE TO BLAHE I NIEKTORYM MOZE WYDAC SIE IDIOTYCZNE ALE DLA MNIE TO WAZNE.W SOBOTE WYJEŻDŻAM RAZEM Z MOIM CHŁOPAKIEM W "JEGO STRONY".BEDZIE IMPREZA ITD.JEGO KOLEDZY Z TEGO CO WIEM MAJA FAJNE LASECZKI TZN SZCZUPLE DZIEWCZYNY.A JA NIESTETY SIE DO NICH NIE ZALICZAM.NIE CHCE TAM JECHAC.NIE CHCE CZUC SIE JAK MACIORA PRZY NICH I TYLKO NAROBIC SOBIE OBCIACH.NIEEE CCCHHHHCCEE.CO JA MAM ZROBIC????

Gość slotkaaaaaaaaa
nadrabiaj przebojowoscia nei tlyko wyglada sie liczy tamte chude a glupie jak but.... :]

Gość oliwka***
NO MOZE DLA CIEBIE TO NIE JEST PROBLEM ALE DLA MNIE TAK.CIEKAWE JAK TY BYS SIE CZUL/A W OTOCZENIU WIELU LADNIEJSZYCH I LEPIEJ WYGLADAJACYCH OSOB OD SIEBIE.WIEM WIEM MOZE PRZESADZAM ALE ZAWSZE TAK MAM .

Gość ehhh...
no Oliwka....wspolczuje Ci sytuacji...na Twoim miejscu tez bym sie glupio czula....ale wiesz...to,ze kumple maja zgrabne laski nie znaczy,ze musza byc ladne i seksowne...Ty mozesz nadrobic "straty" uroda...i wlasnie pewnoscia siebie....badz odwazna...nie skrywaj emocji, badz soba i jakos przetrwasz...a chlopakowi bedzie milo.....pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Gość agronomka
daj spokoj jesli masz sie zle bawic nie jedz, ale jesli chcesz jechac to musisz sie wyrozniac zafrabuj sobie włosy, zrob maseczke przed wyjazde, A PRZEDE WSZYSTKIM NAJLEPSZYM SPOSOBEM BEDZIE, BYCIE SOBĄ, USMEICH OD UCHA DO UCHA...A MOZE NP. ON TWOJ CHŁOPAK POZWOLI CI ZABRAC SWOJA PRZYJACIOŁKE? TO BEDZIESZ SIE PEWNEIJ CZUŁA CO Z TEGO , ZE SA CHUDE CZY CHUDE JEST PIEKNE? CZY GRUBE JEST PIEKNE? NIE PIEKNE JEST TO CO JEST "ZDROWE I ZADBANAE"-A CHUDOSC TO EJST "NIEDOŻYWINIE" CZYLI USZCZERBEK NA ZDROWIU...

Gość Kozica
miałam podobnie..u mnie wyglądało to tak że dziewczyny z paczki mojego faceta to takie "różowe słodkie blondyneczki" markowe ubranka itp.......no i wydawało mi się że jak zobaczą zwykłą przeciętnie ubraną dziewczynę to będą patrzeć na mnie z góry a facet będzie się za mnie wstydził...a on powtarzał że dla niego ja jestem najpięniejsza......na dodatek okazało się że te dziewczyny przyjeły mnie bardzo miło. nie martw się uśmiechaj sie ładnie i bądź sobą :)

Gość faciopieknyuk
a uroda to nie tylko "figura"= to błysk w oku, ładny usmiech, zdorwa cerya i zadbane błyszczace włosy a tym chudym włosy tonami wypadaja, cera jest brzydka i musza uzywac tony pudru albo chodza sie przypalac na solarium i w wygladaja jak kurczaki z rozna

Gość ... .... ..... ...
A ja Ciebie doskonale rozumiem.. miałam podobną sytuację i tez sie tym stresowałąm chociaż nie powiem ze jestem jakaś gruba, chodzi bardziej o ciuchy kase, opalenizne itp. ale poszłam na te impreze i pierwsze co rzuciła mi sie w oczy blond laska, super figura, opalona, fajny tatuaż i rózowy stroj kapielowy.. i powiedziałam sobie w duchu o boze co ja tu robię jak ja sie bede czuła przy nich. ale wiesz co się okazało??? ze ta dziewczyna jest naprawde bardzo fajna i gadałam z nią i sie bawiłąm do konca tej imprezy. wygląd to tylko wygląd. ostatecznie moze okazać sie jednak ze bedziesz czuła sie tam zle i nie znajdziesz "sojusznika" ale nic na to poradzic nie mozesz, idz i trzymaj sie dzielnie. w koncu to jedna impreza, a lepiej sie nie wycofuj bo pewnie wazna dla Twojego chlopaka. pozdr i powodzenia

Oliwka...nie zapominaj,że ON WYBRAŁ CIEBIE więc dla niego jesteś Miss Ziemia :)

Gość farbowana
badz naturalna, i pamietaj ze on kocha Ciebie i jestes wyjatkowa

Gość oliwka***
WIECIE CO CHYBA MACIE RACJE.BARDZO MI POMOGLISCIE.CHODZI O TO ZE WIELU MOICH KUMPLI MOWI ZE MAM PIEKNA TWARZ,NIEJEDNA CHUDA LASKA TAKA CHCIALABY MIEC.TYLKO ZAWSZE MOIM NAJGORSZYM PROBLEMEM BYLA NADWAGA.JUZ TAKA JESTEM ZE SIE STRASZNIE PRZEJMUJE.MOJ FACET TEZ MI POWTARZA ZE DLA NIEGO JESTEM PIEKNA I TO ZE JESTEM TROCHE GRUBSZA MU NIE PRZESZKADZA.POZATYM Z CHARAKTERU JESTEM DUSZA TOWARZYSTWA WIEC MOZE NIE BEDZIE TAK ZLE:)DZIEKI ZA WSPARCIE.MAM NADZIEJE ZE BEDZIE OK.

Gość gość
dziewczyno nie mierz się miarą głupich ludzi to po 1, a po drugie jak Ci przeszkadza nadwaga to bierz się za siebie - chodzenie na siłownię nic nie kosztuje, a po 3 On wybrał Ciebie

Gość gość
gość dziś - a po 4 - to było prawie 9 lat temu! :P