Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaaaaa

Przesuniecie okresu.... !!!!!

Polecane posty

Gość Nataliaaaaa

Biore Cilest i wlasnie sobie przesunelam okres i wzielam bez przerwy 10 tabletek z nowego opakowania. Moze glupio zapytam ale czy moge teraz przerwac brac czy musze wziac te 11 do konca opakowania.... ?? Dzieki z gory

Gość pik pok
kiedy przesuwasz okres za pomocą pigułek to bierzesz ich z nowego opakowania tyle o ile dni chcesz przesunąć okres. Więc możesz przestać brać. Zrobisz przerwę i zaczniesz nowe opakowanie

no nie do końca racja... max 7 pigułek z nowego opakowania... jak juz wzięłaś 10 zrób przerwe zabezpieczaj sie dodatkowo w trakcie przerwy, tak na wszelki wypadek powinno być ok! www.psyche-soma.com

Gość Nataliaaaaa
renika---> A dlaczego wtedy jestem mniej zabezpieczona? Jak wzielam wiecej niz 7 pigulek z kolejnego opakowania ??

nie mówie ze mniej... wiem ze do 7 można wydłuzyc... przypuszczam ze nie zmniejszy to zabezpieczenia, ale przy każdych przesunięciach ja dla własnego czystego sumienia dodatkowo sie zabezpieczam... a tym bardziej w trakcie @ nie uprawiam miłości wiec dla mnie sprawa prosta.... www.psyche-soma.com

Gość Nataliaaaaa
Dziekuje bardzo za info :) :) Dla mnie tez sprawa prosto bo @ niedlugo bedzie :) :) Kiedys tez przesuwalam chyba o 2 tygodnie i nie zabezpieczalam sie dodatkowo i wszystko bylo OK choc chyba masz racje-tak dla wlasnego spokoju. Jeszcze raz dzieki 🌼