Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia20

moja mama w ciąży.....!!!

Polecane posty

Gość g0cha661
Uważam, że nie jest ważna różnica wieku między rodzeństwem.Czy to 2,3, czy 12 , 13, czy tez 17 lat.Wiek matki- owszem te panie po 40stce powinny na siebie szczególnie uważać.Ddać o siebie powinna przecież kazda pani w ciąży.Myślę, że najwazniejsze, to pokochac to dziecko z całych sił i nie traktować je jak przysłowiową wpadkę.

Gość g0cha661
Poza tym taka dojrzała kobieta najczęściej ma już ,,wyścig szczurów" w pracy za sobą.Może teraz całkowicie poświęcić się maleństwu.Jest cierpliwa.Małe dziciątko spowoduje, że poczuje sie młodziej, bardziej bedzie sie starała dbać o siebie i nie prawdą jest, że panie po 40stce wyglądają jak babcie.Znam wiele babć, które wyglądają kwitnaco.Pozdrawiam.

Gość
przeciez wszystko jest dla ludzi

Gość moszkak
Witam! Mam 37 lat, jetsem w 4 -tym tygodniu ciąży. Moje córki mają 16 i 13 lat. Wszyscy jesteśmy w szoku! Od tygodnia zmagam się z nudnościami i mam wielkiego doła. mam nadzieję, ze to minie.

Gość kamelon_om
Moja mama rok temu miała 38lat i została babcią....Ale chyba wolałaby zostać mamą, chociaż mojego synka bardzo kocha. Ale zawsze czułaby się mniej stara.

Gość chaaaaaaaa
38 lat i babcia, ale rodzina do przodu, podejrzewam, że już ty zostaniesz babcią jako 34-36 letnia.

Gość ja-mała-ja
a ja mam 38 lat ciężki rok za sobą , dwie kochane córki 18 i 15 lat i okazało się że jestem w ciąży , więc jednak marzenia się spełniają , myśl o tym dodaje mi siły i wiary że w życiu szczęście wkrada się do środka przez drzwi, które niechcący zostawiłam otwarte :)

Gość bejbiii
jeżeli jest to planowana ciąża to sama radość, gorzej z nieplanowaną ciąża, wtedy w rodzinie zazwyczaj na samym początku jest to problem.

Gość moszkak
zgadzam się z tym, że jak ciąża jest planowana to ok. Gorzej, gdy sie poprostu przytrafi, tak jak w moim przypadku, wtedy robi sie duże zamieszanie. Mąz sie juz pogodził i teraz bardzo sie cieszy, a ja nadal nie moge w to uwierzyć. Wszystko wywróciło mi sie do góry nogami, moje ustabilizowane zycie poplątało sie. W dodatku żle sie czuję, co pogłębia i tak juz duzego doła. Ale powoli musze brać się w garść. Wiem , że będę bardzo kochała to dziecko i to właśnie dla niego muszę sie otrząsnąć. Pozdrawiam wszystkie "późne mamy" Głowa do góry

Gość Elos
Mam 20 lat... Dziś dowiedziałem się, że moja mama jest w ciąży! To jest wspaniałe... Jakiś czas temu poczułem, że sam chciałbym móc trzymać w ramionach maleńskiego noworodka, więc dla mnie to cud... Niesamowicie się cieszę, że będę miał w domu takiego bobasa... Moje przyszłe dziecko będzie miało ledwie starszego od siebie wujka/ciotkę... To będzie wesołe... A póki co, z niecierpliwością czekam już na to maleństwo... Będę prawdziwym starszym bratem...Zawsze chciałem mieć małą siostrzyczkę do rozpieszczania i moje marzenie się spełnia...

Gość jak ktos lubi dawac od podstaw
co sie dziwisz matce, że w ciąży, przecież widać, że ona dobra jest w tych klockach, bo ak ciebie urodziła to miała tylko 18 lat co znaczy, że była już do przodu.

Gość dlondi:)
Moją mamę trzymali 11 godzin by urodziła naturalnie choć wiedzieli że jest zawąska w miernicy:(

Gość giovek
Moja mama tez jest w ciazy, 7 tydz plod ma 10mm (chyba tak to sie nazywa, nie wiem jestem 16 letnim nastolatkiem), jestem tez trochu w szoku bo jakos sobie tego niewyobrazam :D. A po za tym juz zaniedługo ide do technikum potem studia, i jakos wolalbym zeby rodzice mieli juz swiety spokoj:D Ale moj tata, jak i mam sa szczesliwi :D

Gość ejejejejejj
wiesz to troche późno mogą być komplikacje:( ale nie martw się gratuluje :)

Gość Mloda18
Dnia 15.03.2009 o 15:47, DearMissJC napisał:

mojej kolezanki mama urodzila, jak miala 43 😜 i tez sie cieszyli,ze takie male dziecko sie w ich zyciu pojawilo. troche swiezosci w rodzinie 😛

ja mam 18, moja mama 43.. ZADNEGO powodu do radosci. Znajomi patrza na wozek z mysla ze to moje, sasiedzi plotkuja a z mamy sie smieja w robocie ze se gwiazda wpadla. Sama szczesliwa z tej "swiezosci" tez nie jestem bo mama ma problemy zdrowotne, a ojciec za granica. Dziecko? wielka mi atrakcja! Tylko dla zdrowych mam a nie probujacych sie pseudo odmladzac!