Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grześ_Katowice

Potrzebna żona na niby

Polecane posty

Gość Grześ_Katowice

Dziewczyny potrzebuje na 24 godziny dziewczyne co zagra role mojej żony jestem kawalerem a przyjezdża ciotka z niemiec ona myśli ze jestem żonaty i jako prezent mam dostać 20 000 euro szkoda by to przepuscic w zwiazku z tym szukam dziewczyny która zagra role zony bedzie musiała 1 noc spac ze mna ale ja postaram się byc grzecznym chłopcem jeśli chodzi o kase to proponuje 10 procent za całkowita nietykalnośc a 20 za udawanie żony i w łózku poważne oferty kierowac na lover4@wp.pl jestem z Katowic ciotka przyjeżdza 17 wrzesnia wiec sobota i niedziela jest potrzebna do zagrania roli zony po wszystkim odwioze do domu no chyba ze się zakochamy ale to zostawmy na puzniej

Gość taka laska ze hej
:D:D:D...nie no posikalam się ze śmiechu :D

Gość Grzes_Katowice
Dziewczyny ja poważnie błagam was pomózcie mi nic wam się złego nie stanie ja jestem w stanie dac nawet 25 % prosze was zgódzcie sie

Kiedys sobie tak nawet wyobrazalam ;) W marzeniach sennych, hehehe Prawdziwy Romans wszczechczasow :) Zycze powodzenia! Moze sie jakas odwazna znajdzie. Nawet nie dla pieniedzy, heh... Dla dreszczyku emocji ;)

Gość zona28788
a przygotowałs sie do tej imprezy obraczki sa ? a jak ciocia bedzie chcialą obejrzec zdjecia slubne to co zrobisz

Gość Grzes_Katowice
do laska ja sie zgodze możesz mnie nawet posikac wiem ze niektórym kobietom to sprawia przyjemnośc ale powiedz ze sie zgadzasz wiesz ja już prubowałem rozmawiać z dziewczynami ale one myśla że ja chce podstepnie zaciągnac je do łóżka a mnie chodzi o te 20 000 euro no minus 25% dla niby zony

Gość Grzes_Katowice
Jasne ze jestem przygotowany obrączki kupiłem na targu wszystkie rozmiary i kupiłem kasete z seksem no z tym stekaniem i krzykami bo jakby niby żona nie zgodziła sie na sex ze mna to puścimy ciotce kasete bo ona napewno bedzie podsłuchiwac pod drzwiami nawet wyporzyczyłem suknie slubna bo moze zapytać o nia dokumenty podrobiłem na kompie teraz musze tylko wpisac nazwisko żony wiec jestem przygotowany tylko nie ma kobiety do tej roli

Gość jadra
Grześ_Katowice to "Grzeczny chlopczyk" z innego topiku!! Zobaczyl, ze topik staje sie popularny, i zakladajac swoj chcial dokladnie to samo osiagnac!!

Gość Grzes_Katowice
jadra kochanie osiagne jedynie jak zostaniesz moja zona

Gość taka laska ze hej
o Boooooże....:D

Gość Belfegor
laseczko a moze Ty mi pomożesz błagam Cie nie bede Cie długo meczył tylko 36 godzin

Gość Grzes_Katowice
Widze ze nie macie miłosierdzia do blizniego a w bibli jest napisane nie odmawiaj blizniemu swemu cholera jak nie znajde chetnej do 17 to 20 000 poszło

Gość taka laska ze hej
ale ja mam 30lat i hormony mi szaleją, najpierw mnie rozgrzejesz a co ja potem biedna zrobię? A transport?

Gość Grzes_Katowice
Belfegor a Ty sobie mecz ile chcesz ja Ciebie nie pomecze niestety ciotka nie toleruje zwiazków męskich

Gość Grzes_Katowice
laseczko ja mam 27 więc jestes idealna partnerka a wiesz jak zobacze Twoje piekne seksowne ciało to jak mi hormon zaszaleje a odwuz masz zapewniony samochodem osobiście Cie odwioze

Gość jadra
ha, tu Cie mam Grzesiu!! W tamty topiku (jako Grzeczny chlopczyk), tez robiles kupe bledow, i wszystko pisales przez "u otwarte"...

Gość zuzia22
ja szukam męża...ale na stałe,a nie tam na jeden dzień:/

Gość lala laleczna
jestem do dyspozyci

Gość Grzes _Katowic
zuziu22 nie wykluczam tego

Gość chyba cię popierdoliło
a facet moze byc?

Gość Grzes_Katowice
A bedziesz dobrze wypinał komin?

Gość do durnego Grzesia
a pomyslales durny grzesiu ze ciocia byc moze bedzie chciala zobaczyc zdjecia z wesela? a moze kasete video rowniez ?

Gość moze agencja
idz do Agencji towarzyskiej

Gość rrkkgggorkfd
ten debil szuka baby za darmo, i wymyslil glupia historyjke moze sie jakas glupia nabierze, przez weekend sobie uzyje a baba pozniej tak sobaczy kase jak swinia niebo

Gość tytyo
to coś takiego jak z tym Kubą :D to chyba ta samaosoba napisała :D

Gość Plotkara
A ja sie zgadzam nawet nie chce żadnej kasy byle mi zrobisz dobrze

Gość AsiaAsia
hihihi