Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi źle

jest mi źle

Polecane posty

Gość jest mi źle

poklocilam sie wlasnie z chlopakiem, tak poprostu...mam jakies napady glupich mysli, kocham go ponad zycie ale ostanio nie moge sie z nim dogadac, jedno koskarza drudie, ze mu nie zalezy... Mi bardzo zalezy i cierpie po kazdej klootki..a wlasciwie cichych dniach.. Chce by sie do mnie odezwal...

Gość Ola_24
Przeczytaj sobie ksiazke "Mężczyźni sa z Marsa, a kobiety z Wenus" Johna Graya, a na pewno poprawi sie między wami komunikacja. P.S. Chciałabym miec takie problemy!

Gość jest mi źle
Nie mam jej. moze kiedys poczytam... Czemu z Niego taki uparchiuch..niech sie odezwie....tak chce z nim pogadac, tymbvardziej ze klotnia jest o niczym istotnym...ja ja spowodowalam, ja mam rozkminy, to ja sie glupio zachowuje! Zarzucam cmu cos co nie do konca jest prawda ( ze mu nie zalezy) powodujac z eon sie na mnie wkurza...za to ze muwie glupoty..mnie wkurza to ze nie jest dla mnie kcohany...tylko wkurzajacy...i sie zloszcze na niego...i tak bezsensu w kolko...co kolwiek sie nie powie, to jest zle...bo sami wlasciwie nie wiemy o co nam chodzi. Dodam ze bardzo Go kocham. On mnie chyba tez. Bo w 100% moge byc odpowiedzialna tylko za swoje slowa...

Gość jest mi źle
"muwie glupoty" - sorki..umiem pisac po polsku....i znam ortografie...jest mi wstyd. ale to dlatego ze jetsem bardzo zmmeczona...i smutna..

Gość kędziorek
jacieeee takie problemy,tragedia. Chciałabym je mieć. Ile masz lat słonko? Skoro on sie nie odzywa to ty sie odezwij i przepros jak twoja wina- proste i logiczne!

Gość Desire1987
jeżeli to ty zawiniłaś i spowodowałaś kłótnie, to do ciebie należy pierwszy krok... ty pierwsza powinnaś się do niego odezwać, on zapewne na to czeka.. jezeli mu zależy :) powodzenia :)

ja tez sie właśnie pokłóciłam z chłopakiem i teraz sie martwie czemu mi nie daje znac :( ... ja go potrzebuje ... mam słaba psychike i sie mecze!

Gość cale zycie z wariatami
podaj meila wysle ci ja mam na kompie i chetnie udostepnie

Gość Karolin
mi tez jest zle jak sie poklocimy ale jestem uparta zazwyczaj on przychodzi i sie godzimy po czym przyznaje sie do swojej winy;-] gdy jestesmy okloceni lubie sie wyplakac wzisc glugi prysznic przytulic do mojej maskotki wejsc pod kocyki obejrzec romnsidlo

Gość modna laska
a ja tez moge dostac ta ksiazke??

podajcie meila wysle wieczorem

Gość Karolin
hej to masz ta ksiazke na kompie??ja tez bym prosila;-] moj meil karolinapodyma@tlen.pl

Gość Punia
ta ksiazka jest dobra...przynajmniej tak slyszalam i mam ja w domu, czeka w kolejce bo czytam teraz inne..:D

jesli nie sprawi Ci to kłopotu też bym prosila o te książkę (dorka73@op.pl) z góry dziękuję

Gość lokalnaaaaaaaaaaaaaaaa
hej, chetnie bym poczytaka to o tych podziemiach i w ogole... czy cos o zonatych tez jest:P moglabys mi przeslac na maila? :) 07070@interia.pl

Ta ksiazke "Mezczyzni z Marsa...." mam na kompie i tylko ta, linku niestety zadnego nie znam jak chcecie byc madrzejsze i wreszcie zrozumiec facetow podajcie meila wysle z mila checia pozdrawiam

Gość ja też mogę prosić
aaagggaaa111@o2.pl dzięki z góry:)

sprawdzcie poczte

drobiazg :)

Gość jakaaa
no i kolejna pokocojna z chlopakiem ... ehh szlismy przez maisto on sie na mnie darl ja plakalm poznei jm nie niby przepraszal ale i tak uraz jakis jest... :/

Gość Karolin
dziekuje za ksiazke;-]

Gość Karolin
z facetami tak juz bywa a pozniej mysla ze jakis tam przeprosiny zlagodza wszystko trzeba ich znosic i powoli wychowywac;-]

eh trzeba wszystko przecierpiec,inaczej sie nie da zyc ja tam sobie odpuscilam facetow, bo ile mozna szukac, nic na sile nie to nie ale wiem, ze i tak wroca, ale ja juz nie chce .... bledne kolo sie zamyka

Gość Karolin
wiem ja jak zrezygnowalam ze facetow to sie taki jeden napataoczyl i juz zostal a za miesiac bierzemy slu;-] nie wielno niczego robic na sile;-]

Gość Ninkaaa
Jesli nie byloby to problemem, to tez poprosze o ta ksiazke, moj mail: slawcia27@poczta.onet.pl