Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepsicola

Jaka fruzura do falowanych włosów?

Polecane posty

Gość pepsicola

Chcicałabym przestać nosić całe życie kitke, i zaczać nosić rozpuszczone włosy, tylko niestety nie wiem czy jest w ogóle taka fryzura przy falowanych wlosach gdzie wlosy wygladają w miare bez walki z suszarką i tego typu rzeczami. Mam w dodatku puszyste wlosy, stoją mi we wszystkie stony. No i krótkie włosy odpadają. Jakieś rady?

Gość 3333333333
ja mam wlasnie tego typu wlosy z ktorymi nie umialam sobie poradzic i wygladalam nieszczegolnie. Ktoregos dnia moj fryzjer namowil mnie na obciecie wloskow na krotko. Teraz wygladam super i moje akcje u facetow wzrosly ;) dopiero teraz czuje sie naprawde atrakcyjna.

Gość pianką i juz

Gość Rufijok
do 333333333333 a jak bys jeszcze wygoliła cipeczkie to by akcie poszły na 200%

Gość 3333333333
juz mam :) moj chlopak mi pomogl ;)

Gość pepsicola
ale na jakos bardzo krótko masz te włosy? tak na męsko czy tam bardziej za uszy?

Gość ja te zmam takie wlosy
kreca sie we wszystkie strony i sa puszyste okropinstwo przez jakies 3 lata je prostowalam, ale moje wlosy maja juz dosc teraz robie tak, ze po umyciu rozczesuje je i robie pianka i tak je ugniatam , ze wychodza loczki no i do kolejnego mycia juz ich nie czesze:]

Gość pepsicola
tego tez probowalam, ale ja sie nie uczesze to zadrapie się na śmierć :)

Gość ja tez mam szope
Szczerze mówiąc ja mam długie i szopowate włosy i nic z nimi nie robie aby je ułożyć!!! Pogodziłam się z tym i większość twierdzi że są ładne. Staram się tylko aby były zdrowe. Teraz stały sie dla mnie znakiem rozpoznawczym.

Moje sa hiper sztywne, tylko troszke faluja sie co daje takie siano. sa kosmetyki co wygladzaja takie wlosiska?

Też mam takie włosy i wiesz co? Zrobiłam sobie grzywkę ciętą na skos i prostuję ją prostownicą. Resztę włosów lekko podsuszam z głową opuszczoną w dół. Lekko wilgotne zostawiam, żeby wyschły same. Nie używam żadnych preparatów oprócz odżywki, ale sądzę, że jeśli się puszą to warto zainwestować w coś co je ugładzi (np. wosk). Piankę odradzam, bo wtedy będziesz mieć loczki a nie fale (no chyba, że chcesz mieć właśnie loczki). Oglądasz czasem na TVN7 serial \"Siostrzyczki\"? Wychodzi fryzura mniej więcej taka jak mają główne bohaterki :-)

Gość gość
Ja postopniowałam włosy a mam falowane i wygląda świetnie Może też spróbuj; -)