Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewo

blada twarz pomocy

Polecane posty

mam bardzo bladą twarz, która nie opala się tak jak reszta ciała np. dekolt juz brązowy a twarz dalej blada. Nic nie pomaga chociaż jem beta caroten .... nawet kremy koloryzujące mało działają czy ktoś zna na to recepte??

Gość pędraczek

Gość pędraczek
posmaruj twarz samoopalaczem,,,ja tez z natury mam jasna karnacje ale ja smaruje ja samoopalczem lub samoopalaczem pomiesznym z kremem:)

JA mam ten sam problem, twarz nie opala sie prawie wcale, więc smaruje się systematycznie samoopalaczem i jest ok :))

polecam samoopalacz loreala sublime . Sa 2 rodzaje, 1 nie tylko brazuje ale sam w sobie jest ciemny wiec odrazu nadaje koloryt. Poza tym puder brazujacy, ale nie hiper ciemny tylko taki ciemnyawy-maturalny. Sama uzywam i daje super efekt. Kupila ostatnui puder sephory taki w duzym opakowaniu i daje bardzo naturalny efekt.

dzięki bardzo a może się oreientujecie w jakiś tabletkach na poprawe kolorytu cery no bo może są jakieś. no samoopalacze mają jeden problem są plamy..... no ale co zrobić...

PYTANIE DO PEDRACZKA>a jaki krem mieszasz z samoopalaczem?Taki ktor stosujesz na co dzien?I nie masz zadnych zaciekow/

Gość to jest mis
Odradzam samoopalacze - rzedko kiedy pozostawiają jednolity koloryt i wymagają wprawy w nakładaniu. Możesz łykać tabletki z beta karotenem, choć polecam raczej jedzenie marchewki. Może być surowa, gotowana, a nawet mogą to być soki (ale takie jak Marwit - świeże, a nie jak kubuś itp). Wtedy nie tylko dostarczasz organizmowi beta karoten, ale też mnóstwo witamin, minerały, błonnik etc. To chyba taki optymalny sposób rozwiązania Twojego problemu.

Gość ewelaska
ja tak samo mam jak sie opale to wygladam jak murzyn ale twarz mam mniej opalona i za pare dni mi z niej schodzi cała opalenizna i jestem znow blada a reszta ciała bardzo opalona, plecam samoopalacz kolastyna jest bardzo delikatny, w sprayu nie mam mowy o zaciekach ale musisz robic co 2 dni bo szybko schodzi kolor.

Gość konstanz
Może zamiast samoopalacza smaruj twarz kremem Nivea z serii Skóra muśnięta słońcem. On nie zostawia plam a stopniowo poprawia jej koloryt a przy tym nawilża. Polecam!

Gość ona777
marchewka-oczywiscie w duzych ilosciach spowoduje, ze twoja cera bedzie pomaranczowa, a to wyglada fatalnie..zwlaszcza na bladej karnacji..moze kup sobie krem do twarzy lekko brazujacy-summer face ( np Garnier czy Olay)