Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholera

liszaj na twarzy w ciąży

Polecane posty

dziewczyny pojawiaja mi sie co jakis czas liszaje na buzi..nic strasznego ale to cholerstwo nie chce zejsc.. swedzi .. potem sie robi czerwone.. stosuje tormentiol i staram sie nawilzac ale moze ktoras stosowala cos bardziej skutecznego?? moze czegos w diecie mi brakuje?? wszystko mozna zwalic na ciąże.. jestem w 24 tygodniu, biore materne.. ale moze cos innego mozna zaradzic?? to nie za bardzo chce sie goic.. a nie ma co wystawac w kolejce do dermatologa.. moze ktoras miala podobny problem??

Gość spróbuj Clotrimazolum
w aptece, bez recepty. Mi pomaga na "wszystko"

Gość tez
w ciazy miałam,byłam u dermatologa!!!!!1

Gość idz koniecznie do dermatologa
ja zwlekalam z wizyta i okazalo sie,ze wywiazal sie z tego stan zapalny.

czemu lekarz to wróg? Gdybym dostała liszaja poleciałabym chyba po drodze łamiąc z pośpiechu nogi, jak nie państwowo to prywatnie. A jak zostanie po tym ślad? Po co się męczyć, a może są na to porządne leki?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
też to miałam dermatolog przepisałmi na receptę krem DIPROGENTA jest tez masc ale ja lepiej toleruję krem zeszło po paru dniach

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
rodzinny też ci przepisze jak poprosisz

Gość taka jedna cholera
dzieks!!

nie to ze lekarz to wrog... tylko to lekki klopot.. trzeba sie zapisac..odczekac swoje..a moze ktoras miala podobny klopot.. mam teraz remont na glowie i nie mam czasu na lekarzy.. z reszta bylam niedawno u gienia.. mialam zapytac..ale jak posluchalam tetna dzidziaka.. wylecial mi z glowy taki szczegol.. ;D nie wygl;ada to groznie.. swedzi.. robi sie lekko czerwone.. na dodatek jakies przerzuty..ale ja to widze.. reszta swiata raczej nie..bo kosmetykami duzo mozna zdziaalc.. z tymze kiepsko sie goi.. w kazdym badz razie dziekuje za wszystkie wypowiedzi.. ;]

Gość ahduerjjmswdqp
lepiej idź do dermatologa i do gina też.Liszaj jest grzybiczy ;to dltego pomaga na niego clotrimazol.Niestety na krótko .Trzeba leczyć nie tylko liszaja ,ale i źródło grzybicy,np. w pochwie czy w jelitach.Nie leczona grzybica może doprowadzić do przedwczesnego porodu.Dziecko nie dość ,że jest wcześniakiem ,to jeszcze samo ma infekcję wrodzoną i grzybicę.