Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliveczka

jest super!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oliveczka

od 1,5 miesiąca ćwiczę codziennie i efekty są niesamowite! jędrniejsze uda, pośladki uniosły się, tkanka tłuszczowa świetnie sie spala, a o cellulicie niebawem zapomnę :) cwiczcie kobity! to lepsze niz najdroższe kosmetyki :)

Gość popieram
sama prawda!A jeszcze ograniczyc troszke slodyczy to juz wogole bajka!

Gość oliveczka
he he.. i choć przyszło mi to z ogromnym trudem całkowicie odstawiłam chipsy, a byłam po prostu od nich uzależniona...nie katuje sie zadna dieta, ale staram się racjonalnie dobierać produkty spożywcze..polecam jogurcik naturalny z crunchami owocowymi, pycha :)

Gość co dokladnie
robilas?jakie cwiczenia i w jakich ilosciach?:)

Gość oliveczka
cwiczenia sa banalne, ale trzeba je wykonywać regularnie, nie trace kasy na zadne silownie, kluby fitness.. codziennie 3 serie przysiadów z krotkimi odstepami-rozstawiam nogi na zewnatrz, zeby pracowaly lepiej wew. partie miesni- zaczynalam od 15 przysiadów w jednej serii, bo nie dawalam rady wiecej, teraz doszlam do 28 :) poza tym skakanka- tez w trzech seriach- w miare polepszania kondycji nalezy zwiekszac nie ilosc podskoków ale ich tempo :) do tego cwiczenie na posladeczki i brzusio.. codziennie nie zajmuje mi to dluzej niz 1h.. tak sie juz do tych cwiczen przyzwyczailam, ze nie moglabym normalnie funkcjonowac podczas dnia gdybym sobie nie "poużywała"..aha ważne jest czeste i w duzych ilosciach picie wody mineralnej niegazowanej

Gość oliveczka
dodam, że skakanka świetnie rozładowuje stres.. takie cwiczonka to cudowna dawka pozytywnej energii na cały dzień ------>pozdr!