Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa nie wiem co to jest

POMOCY!!!! CO TO MOZE BYC???

Polecane posty

Dzis rano wycisnelam sobie malego zaskornika, do krwi. Zdezynfekowalam woda utleniona (nabralam ja na wacik i przetarlam). Najpierw szczypalo, potem przetarlam drugi raz i na rance powstal jakby bialy plaski babel, ktory teraz za cholere nie chce zejsc! Probowalam go usunac, zmyc tonikiem, zdrapac, ale nie da rady! Co to moze byc??? Wyglada jak jakas narosl! To na pewno od wody utlenionej, bo powstalo w sekunde po przemyciu. POMOCY!

Gość eleni501
oj zwyczajnie zostaw to,,,,jezeli do jutra nie zejdzie to do dermatologa..nie grzeb przy tym ,bo sobie zywczajnie blizne zrobisz

no ale to normalne, ze przy wodzie utlenionej powstaje takie cos?

??? a mozeto jakis grzyb? gronkowiec???

Gość eleni501
raczej tak...nie wiem w prawdzie jak tam to cos wyglada u Ciebie..ale nie raz przemywalam rane woda tleniona i reakcja byla,ze rana pokryla sie bialym nalotem:).....pomysl..to tylko woda utleniona..krzywda Ci sie raczej nie stanie:)

Gość eleni501
przestan,,,jaki gronkowiec!!,,,,skoro juz tak panikujesz to zmykaj z tym do lekarza🌻

no to trzeba bylo tak od razu! To jest wlasnie bialy nalot, po wodzie utlenionej. Dzieki za odpowiedz, to mi wystarczy. Spanikowalam, bo pierwszy raz mi sie to zdarzylo, ale skoro ty mialas tak samo, to juz jestem spokojna. Dzieki!

Gość Gabryśia _B
Polej ta woda twojemu męszczyznie żołądz napewno będzie wył jak miśliwski pies

Gość gość
no widzisz to bardzo proste tak właśnie pojawia się kaktus na ręku ,a jeszcze kilka dni temu zarzekałaś się że ci na pewno nie wyrośnie a tu taka niespodzianka<>?<>