Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a22

Balsam brazujacy-ktory dobry?

Polecane posty

Gość kaaaśka
sopot!!!! zdecydowanie, troche śmierdzi ale jest tani i nie robi plam, i kolor jest jak po natural. opaleniźnie

Gość oktavia
sopot jest rzeczywiscie dobry ale kolor nie jest wcale jak po naturalnej opaleniznie tylko taki pomaranczowy lekko

Po raz kolejny zachwale Loreal Sublime - wydajny zel dostepny w Sephora za 40 PLN. Warty tej ceny bo naprade super wydajny a efekt naturalny. Raz kupisz, niegdy nie sprobujesz nic wiecej

Gość ----------------
490 to dla mnie drogo... :/ tez polecam sopot ale trzeba ostroznie stosowac na dlonie i stopy bo czasem robia sie plamki. ostatnio mialam kilka razy pod rzad balsam sorai tez polecam kosztuje ok 10zl jest wydajny milo pachnie choc musze przyznac ze opalenizna nie jest po nim idealna wada jest lekko zoltawy odcien, wychodzi tak tylko jak sie przedobrze ogolnie polecam pzdr

Gość ----------------
oczywiscie 40 zl.......490 oj to by musialo byc cos ekstra no dawac opalenizne na caly rok :) pa

Gość ktosssss
ja teraz kupilam balsam brązujący ten nowy jonson&johnson - Holiday Skin. No i w sumie nie wiem... 15 zeta wydalam, ladnie pachnie jak sie go naklada- po ok. 2 godzinach czuc juz zapach typowy dla samoopalaczy. Dobrze sie naklada, nie pozostawia lepkiej warstwy itd. Tylko trudno mi cos powiedziec o efekcie brązującym, bo jestem dosyc mocno teraz opalona, wiec kupilam go bardziej dla podtrzymania opalenizny. Sa w ogole dwa rodzaje: do skory jasnej i do ciemnej. Ja kupilam ten do ciemnej :)

Gość tez polecam
SOPOT ;)

Gość a22
a mam pytanko czy balsamem brazujacym smarujecie tez buzie?Jak tak to jaki jest efekt?

Gość kijanka
jak często używacie tego balsamu? Sopot ma też krem brązujący do twarzy ale też nie wiem jak często go używać. Ja testowałam na moim facecie mówiac mu, że to świetny krem przeciwzmarszczkowy i obserwowałam zmianę kolorku a po kilku dniach zauważyłam że przy tym codziennym stosowaniu ta jego 'opalenizna' nie wygląda zbyt dobrze. Więc co, chyba codziennie to za często , jak myślicie dziewuszki?

Gość a22
moja kolezanka uzywa tego krem brazujacego do twarzy i wyglada super!