Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tekturka

studenci Akademii Rolniczych Zapraszam !!!!

Polecane posty

>>> papusia dziewusia mam koleżankę -sąsiadkę jest na 4 roku TŻ, wiem że ten kierunek wymaga dużo pracy i nauki ale ( pewnie jak każdy) jest do przejścia. Z pracą to nie wiem, koleżanka w tym roku miała praktyki m.in w mleczarni, w zakłądach uboju drobiu, czy fabryce makaronu :D Z resztą jeśli dopiero zaczynasz to nie masz się co martwić o pracę, bo tak prawdę mówiąc nikt nie wie jak będzie wyglądał rynek za 5 lat jak skończysz. nie chcę skłamać, ale chyba na 4 roku wybiera się specjalizację, i jest nawet duży wybór - koleżanka chciała wybrać dietetykę. Acha pierwszeństwo wyboru mają studenci z wyższą średnią ocen! Zyczę powodzenia od pażdziernika!!!

clover==>>fajny kieruneczek ja w tym roku łaśnie biologię kończę na AR wroc. najgorzej (patrz: najwięcej nauki) na pierwszym roku było, a moze ja się za bardzo przejmowałam;)?bo później to już z góóóóóóóóóórki ech..kiedy to zleciało?pozdrawiam

Gość Helojza
też słyszałam,że po rolniczej tak sobie z zatrudnieniem... nam kiedys wykładowca przyniósł ogłoszenie i przeczytał,gdzie pracodawca zastrzegał sobie,że nie przyjmuje biotechnologów z AR-ów.....😡

Gość Koalalicja
ej właśnie,jak to jest z praktykami??? ja też z biotechnologii jestem,idę teraz na 3 rok,a praktyk ni widu,ni słychu... a wogóle to gdzie ja mam szukac jak jestem na takim kierunku???

Gość papusia dziewusia
dzięki za informacje odnosnie technologii zywności, ktoś jeszcze się orientuje??

Gość magdzia.26
Witam :) O jak fajnie ja też AR Wrocław - Ochrona Środowiska 🌻 pozdrawiam. Widze że nic sie nie zmieniło, haos jak zawsze hehe - czyli normalka. A jak tam panie w sekretariacie? nadal witają studentów z uśmiechem hihi. Jeszcze słuszę ...po jednaj osobie prosze...

A jak z pracą po tej biologii? Ech, muszę zrobić zielnik, ale nie mam roślinek (część zdążyła przekwitnąć). Ma ktoś gotowy zielnik? 🌼

egzamin do bani - jestem wściekła bo usadził mnie najprawdopodobniej tylko dla tego ze na pierwszym terminie nie byłam. Kurcze byłam pewna że zdam, jak zobaczyłam bytania i pisałam odpowiedzi cieszyłam się że dobrze trafiłam. Profesor nawet nie przeczytał dokładnie (odpowiedziałam na 2 wyczerpująco, i na 2 tak sobie i na jedno wogóle) moich odpowiedzi po czym oznajmin z kamienną miną że dla niego to ja nic nie umiem i dzisiaj mam 2 , a za tydzień jest jeszcze jeden termin to mogę przyjść i sobie wtedy zdać. Tak mnie zamurowało że zgłupiałąm normalnie... bez sensu.. A co do pań w dziekanacie :D to że pojedynczo proszę to jeszcze nic, nas pani Agnieszka potrafi wyrzucić za 3 jedenasta ( bo od 11 jest dziekanat dla studentó ) z wyrzutem że przecież jeszcze nie ma 11!!! hehe ale to nic, trzeba jakoś żyć!! pozdrawiam wszystkich 😘

>>>>>>>>> clover co do zielnika to na początku semestru czasami ludzie ogłąszają się ze robią zielniki za 1 zł od roślinki , wiec musisz się po tablicach ogłoszeniowych trochę porozglądać >> powodzenia :D

Gość papusia dziewusia
kto się jeszcze orientuje na temat kierunku Technologia żywności??

Gość papusia dziewusia
do tekturka - jejciu co za debil!!!! ale wykładowcy tacy sa, mysla , że wszystkie rozumy pozjadali:-( mnie wykładowca - jak sie spyatałam kiedy będzie - powiedział, że ma problemy osobiste i mi się z nich tłumaczyc nie będzie (właściwie wydarł się na mnie :-(

czesc dziewczyny.. tekturka - szczerze współczuje... trzymam kciuki za nastepne podejscie.. buziaczki.. czy ktoś z Lublina mi powie kto jest teraz głównym postrachem na Rolniczym? Bo prof. Styk jest pewnie na emeryturze juz..

Gość sad_angel
ja od 3 zaczyna studia na SGGW to też uczelnia rolnicza :) kierunek gospodarka przestrzenna i panicznie się zaczynam bać :(

Do sad_angel: nie panikuj :) Siostra jest na tym kierunku we Wrocku i mówi, że jest luz :) Zresztą ciągnie drugi kierunek-budownictwo-i spokojnie daje radę z oboma. Fakt, uczy się sporo i czasem marudzi, ale głównie na budownictwo :) Będę trzymać kciuki za tydzien Tekturko. Tak to już jest z tymi wykładowcami. Koledze jeden też nie sprawdził pracy, ale jemu zaliczył za ładne oczy. Pół grupy oblał, połowie zaliczył. Będzie dobrze 🌼 Jakby ktoś miał roślinki do zielnika na sprzedaż, albo cały zielnik, to niech da znać :)

Gość ddmagda
Pilnie szukam kontaktu z osobami, które w 1973 roku studiowały na Akademii Rolniczej w Warszawie, i miały praktyki we wsi Lubotyń. Proszę o kontakt na e-maila.

Gość Malezyjka
czesc tekturka :D ja tez jestem z Rolniczej we Wrocku... ehh..co ca szkoła... ja jestem na ochronie środowiska teraz na 4 roku, i marzej juz o tym kiedy to sie skonczy....... i jeszcze te egzaminy wrzesniowe..z tymi no ...profesorami...buu a ty na ktorym jestes roku?

Gość papusia dziewusia
kto jeszcze coś wie na temat technologii żywności

>>> Malezyjka, powinnam być szczęsliwą studentką czwartego roku (bliżej końca hehe) ale podrodze musiałam zaliczyć urlop zdrowotny tak że jestem rok w plecy. A szkoda, bo szczerze mówiąc chciałabym być już po... no ale jakoś zleci, teraz tylko ten zimowy, cały letni to praktyki więc myśle ze nie będzie tak żle :D Pozdrawiam wsztstkich 🖐️

Hehehe... duzo sie \"rolnikow\" nazbieralo... todea---> A ja Ci zazdroszcze, ze jeszcze studiujesz!! JA bardzo milo wspominam ten czas. Najlepsze lata zycia!!! I tak - pracuje w zawodzie. Wlasciwie wszyscy z grupy (reszta nie wiem) pracuja w zawodzie :D

Gość Helojza
dr. Przeszlakowska od biochemi.....brrrrrrr miałam z nią(nie)przyjemnośc;)

Gość Malezyjka
:) to powodzenia zycze na tym zimowym ostatnim :) przede mna jeszcze 2 zimowe...wrrr aha...tez zdawalam na architekture krajobrazu , ale pech chcial ze sie nie dostalam... :)

Kiedy zaczynacie rok akademicki? Ja dopiero 5 października :) Tyle że mi jakieś szkolenie BHP w sobotę 1 października zrobili, ech...

kurcze ale pogoda, nic mi się nie chce, a już najmniej uczyć... A tu już w poniedziałek poprawka, i w następny też - socjologia ..ughhhh aż strach pomyśleć.. >> clover- jak na pierwszym roku jesteś to normalne że zaczynasz później, najpierw są właśnie takie szkolenia czy dzień \"pierwszy\". Jak chcesz wiedzieć wiecej, zajrzyj na strone www.aqua.ar.wroc.pl, może już znasz ten adres, jak nie to wwarto zajrzeć :D Na koniec pozdrawiam wszystkich których czekają jeszcze jakieś poprawki :( powodzenia :D

Gość Malezyjka
eh te poprawki wrrr... ja mam we wtorek...z prawa :(

zdałam w koncu mi sie udało!!! NAwet 4 załapala, :D jeszcze tylko w nastepny poniedzialek druga poprawka z socjologii i koniec!!! fanie, ciesze sie a co tam u Was, nikt sie nie odzywa... ?

Gratuluje :) U mnie nic ciekawego, to też się nie odzywam ;) Ale zaglądam :) Zaraz na imprezkę wychodzę, oj będzie się działo :) Pozdrawiam 🌼

ktoś wie może czy na AR we wrocłąwiu na wydz Inżynierii kształt. środ. i geod. są już plany zajęc??? Bo w necie nic nie ma a już za tydzień zaczynamy Pozdrawiam 😘 Agawkaa baby sitter Helojza Angel of Night kokuś todea JakośćPierwsza Clover gdzie jesteście????