Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neca

STUDENCI CO DZIS PORABIACIE? ODPOCZYWACIE? UCZYCIE SIE DO POPRAWEK? ALBO?

Polecane posty

Gość cale zycie z wariatami
UCZE SIE JUTRO EGZAMIN

Gość neca
Z CZEGO MASZ TEN EGZAMIN? A GDZIE POZOSTALI? CZYZBY TYLKO 3 STUDENTÓW NA KAFE BYWAŁO?

Gość aaannia
jeszcze ja, powinnam się uczyć, w sobotę poprawka, a ja jeszcze nic nie umiem... tylko nie mam siły :(

Gość pewna dziewczyna 23L
ja jestem w Portugalii od lipca:) mam wakacje przeciez no nie ?:P jeden kolega na gg mnie rozwalil swoim pytaniem , czy szykuje sie juz by isc na groby do bliskich na Wszystkich Swietych...MATKO ! MAMY WRZESIEN:p

Gość aaannia
a przy okazji może macie sposoby na lepszą koncentrację??

ja tez sie bycze przed kompem chwala Ci Panie ze wszystko mam do przodu:)))ale wrzesien zleci szybko i znow bedziemy maszerowac do szarych obowiazkow uczenia sie wielu niepotrzebnych rzeczy:***

Gość aaannia
a co z tą koncentracją? chciałabym już zacząć, podpowiedzcie!

hmm ja nie wiem co z koncentracja...w sumie to ma ktos moze jakis dobry sposob bo mojej mi starcza na pierwsze dwa tygodnie pazdziernika a potem spie na wykladach

Gość jaaaaar
odwalam praktyki w szkole :(

Gość oj bardzo
Przede mną: obrona pracy mgr, 2 poprawki na drugim kierunku, a ja nic nie robie, obijam sie jak całe wakacje zresztą. Wpadłam w jakas depreche i za nic nie moge sie zmobilizowac do nauki. Oj cos zawale na pewno :(

Gość aaannia
właśnie ja też boję się, że coś zawalę..... nie mogę się zabrać do nauki, a przecież muszę to zdać... szkoda gadać

Gość TAKA JEDNA STUDENTKA
ja mam egzamin w srode - juz od wczoraj sie ucze bo to statystyka :O ale to moj 1 termin bedzie bo w czerwcu byłam chora :P :(

ja siedze i nic nie robie:Pale nudzi mi sie juz troche... a co do koncentracji to nie wiem kup sobie pluszzz(czy jak to sie tam pisze)mnie pomaga:)

Gość a mi sie nic a nic nie nudzi.
jeszcze potrzebowalbym tak ze 3 miesiace wakacji zeby zrobic co0 zaplanowalem. strasznie szybko to leci wszystko.

Gość oko
praktyki.do połowy pażdziernika

Gość asdfghj
ja mam praktyke darmowa w banku.

Gość Joko Onooo
A ja w październiku zaczynam I rok studiów i już się doczekać nie mogę :P:P:P:P Znajomi mi mówią, że studenckie czasy to czasy najlepsze-przedłużają młodość :P:P ale nie dziwcie mi się, że już bym chciała iść na wykłady, bo od kwietnia nic nie robię- w maju była maturka, potem egzaminy, ale w sumie to nic się nie namęczyłam :P:P:P teraz się zastanawiam jak to jest studiować, jak wygladają wykłady, czy to prawda, że wykładowcy szybko mówią i cięzko jest cokolwiek zapisać, co się robi na wykładach itd

Gość Blablaka
Właśnie oblałam dzisiaj plac manewrowy....buuuuuuuu... anajgorsze,że z mojej winy;p echhhhhhhh

Gość grosiek
a ja pracuje sobie dorywczo jako kelnerka:P:P niedlugo koncze bo pazdziernik tuz tuz

Gość Karolin_a
a ja mam praktyki w szkole:( a to dopiero poczatek.....a juz mi sie nie chce

ja podobnie jak Joko Onooo rowniez jestem swiezo upieczona strudentka...i szczerze powiem ze jestem ciekawa jak to na tych studiach jest:P strasznie sie wynudzilam przez te prawie 6 miesiecy wolnego:P

Gość a ja mam poprawke..
.. ale dopiero 19 wrzesnia- mikroekonomia- heh i obecnie jestem wUK i wracam 2 dni przed poprawka takze narazie sie niea nie martwie :P tym bardzij ze oblalm nie ze swojej winy- koles jest poje... za przeproszeniem (najpierw dostalm 4.0 potem jednak zmienil zdnaie- uzanl ze z kolezanka sciagalysmy i oblal nas 2 ) takze mysle ze powinno byc dobrze.

A ja dogorywam przed kompem... Dzisiaj pierwszy raz od dawna dawna wsiadłam na rower, potem próbowałam się opalać, walcząc przy tym z mrówkami i komarami, potem pogrzebałam trochę w ogródku i wróciłam do domu. Wypiłam za dużo herbaty i ciężko mi:)

Gość Blablaka
ej smutno mi siedzę i czytam kafeterię...beeeełeeee pocieszcie mię...:(

Chodzę na praktyki do liceum (Pa. No. :) ), też siedzę nad konspektami (polski, masa roboty...), ale jutro olewam szkołę i jadę \"do województwa\" ;) rozrywki zażyć ;) Egzaminy zaliczone w sesji :) No i kafe- lektura obowiązkowa codziennie ;)

Gość aga85
A mnie czekaja 2 poprawki:-( Strasznie sie boje... Pocieszcie mnie

A ja dziś dostałam powiadomienie o egzaminie na uzupełniające magisterskie studia...Za tydzień ( niecały) Powodzenia wszystkim zdającym życzę!!!