Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neca

STUDENCI CO DZIS PORABIACIE? ODPOCZYWACIE? UCZYCIE SIE DO POPRAWEK? ALBO?

Polecane posty

Gość sunbeam
witajcie studenciki!!! hehehe,piękne jest zycie studenta,nieprawdaż???? ale tan najgorszy stres kampanii wrezśniowej mam już za sobą!!! :-) 5 września uporałam się z gramatyką opisową z angielskiego i mam juz wolne! oddycham pełną piersią!! a dziś jadę do mojegł chłopaka do łodzi!!! czeka mnie 5 godzinna podróż .. ale warto... :-) :-) pozdrawiam wszystkich cieplusio i życzę powodzenia na popraweczkach! połamania pióreczka! buziaki!!!! 3majcie się ciepluchno!

Ja musze napisąc dwa rozdziały pracy magisterskiej na 24 września, ale jeszcze nic nie napisałam:( Nie chce mi sie!!!!!

A ja pracuję, ech, chyba wolę studiować. Choć studiowanie a uczenie to dwie różne sprawy ;) No ale od października znów na uczelnie. Zobaczymy co to będzie. A na KONCENTRACJĘ polecam orzechy, włoskie czy też laskowe, mają dużo magnezu. No i czakolada na poprawę humoru i zielona herbata, żeby się pobudzić (zdrowsza o wiele niż kawa). Pozdrawiam 🌼

Gość rub-a -dub style
a ja mam wszystko zdane. obijam sie przez 3 miechy. dzis ide na impreze poskakac do rytmow ragga. i lovin it. pozdrawiam wszystkie studentki!

No to dołącza do Was kolejna \"znudzona\" studentka :) Nic oczywiście nie robię, w końcu mam jeszcze wakacje, no nie?

Gość neca
i jak tam? juz nieduzo nam zostało drodzy studenci??? co u was słychac?

Gość hop hop hop
podnoszeee !!!

odpoczywamy..z kawa przed komputerem po wczorajszej szalonej imprezie...bo calkiem niezla zabawa moze byc takze w poniedzialek..:) A sloneczko swieci,wiec mozna jeszcze buzie wystawic na ostatnie promienie slonca...a juz niedlugo pazdziernik..i czas na uczelnie przez zatloczony poranny Kraków..:)

u Ciebie świeci słoneczko???? u mnie tyle chmur że aż szaro jest a tu dopiero poranek :O kawusia hmmm narobiłas mi smaku :) ja studiuje w bydgoszczy wiec bez rewelacji jesli chodzi o piekno :P

...a swieci..i to jak ładnie..tylko,ze juz zimny wiaterek....:) A kawiusia z samego rana to najlepsza rzecz na swiecie..:)Biegnij do kuchni!

Gość gość
Wypoczywam :classic_cool: