Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różaaaaa

jakie kolory włosów są teraz modne?

Polecane posty

Gość hilfjipsg
Anusia> U fryzjera można, ale konieczna będzie dekoloryzacja i później nałożenie farby w jak najbliższym twojemu naturalnemu kolorowi włosów odcieniu. Ew. robienie blond pasemek co jakiś czas, aż będzie ich tak dużo, że znów będziesz mieć na głowie blond. Mogłabyś jednak nie stosować trwałej farby, tylko zmywalny szampon koloryzujący lub szamponetkę na kilka myć - po jakimś czasie włosy powinny wrócić do wyjściowego koloru. blagampomóżcie> Jeśli czerń to twój naturalny kolor, to możesz sięgnąć po rozjaśniające farby do ciemnych włosów, np. Brillance Luminance, odcień Lśniący brąz, Feria Color Booster seria Flash Brown, Recital Preference linia Jasne Kasztany.

A czy rudości, kasztanki (nie walące po oczach czerwienie, tylko bardziej naturalne) są jeszcze modne?

Każdy robi sobie co lubi -podążanie ślepo za modą jest bez sensu w tym jak i w wielu innych wypadkach. Co z tego że modne są brązy, grzywki, czy inne cholerstwa jak jednym jest w tym dobrze a innym nie? Ja farbuję na blond swoje jasno-mysiowo-brązowe włosy i czuje sie świetnie i wcale nie patrze czy kolor jest modny czy nie, tylko czy korzystnie w nim wyglądam :) Jeśli komuś dobrze w kasztanie czyrudości to po co się zastanawiać nad tymi kolorami? Lepiej zrobić np. ciemny brąz w którym się fatalnie wygląda bo jest modny????

Ja niedawno zafarbowałam na kolor cynamonowy brąz i nawet fajny kolor mi wyszedł;) polecam też kolory: królewski burgund, mokka brąz, złocisty rudy, orzechowy brąz. Przeważnie farbuje się włosy w takich kolorach w jakich się najlepiej czuje;) Pozdrawiam;)

Gość maaaaaaaaagda
Ja ostatnio farbowałam włosy na \\\"głęboki kasztan\\\" farbą L\\\'OREAL Recital Preference. Super kolor i bardzo trwały, jeszcze po ponad miesiącu włosy wyglądają świetnie!! Polecam! ;)) Teraz poluję na czerwony brąz, ale sama nie wiem czy ryzykować... :))

Gość gość
Konturowanie jest modne teraz:) Zrobiłam kilka dni temu w InHarmony (warszawa), pięknie wygląda:)