Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joko Onooo

Brak talii i mały biust-jak się ubierać??

Polecane posty

Gość Joko Onooo

No właśnie...taki mam problem-biust 85 cm, talia 70 cm, biodra 90 cm...Mam 167 cm wzrostu i ważę 55 kg. Nie należę do osób chudych, ani przy kości-jestem po prostu normalna :) Gdybym miała wcięcei w biodrach i mały biust-to jeszcze bym mogła jakoś to zatuszować, ale...ja nie mam tego wcięcia!!! Mam problem z dżinsami-chciałabym kupić sobie ten najnowszy model-proste nogawki, ale nie wiem czy to pasuje ??

Gość kitty8
tak, jeśli to biodrówki....a jak masz okazję odsłonić brzuszek, to odsłaniaj - to sprawia, ze pojawia się wcięcie (optycznie) - polecam topy z nadrukami, marszczeniami, o przedłużonej linii lub asymetryczne, zakończone w litere V, powiększający stanik i drapowania przy dekolcie

Gość Joko Onooo
dzięki kitty8 najlepiej to by mi było iśc do sklepu, zabrać ze sobą wszystkie ubranka do przymierzalni i przymierzać :P

Dokladnie...kupuj bluzki o prostym kroju, dopasowane. Zeby powiekszyc optycznie biust nos bluzki z duzymi nadrukami na wysokosci piersi, bluzki z dekotlem w karo czyli litery V. Dobre sa bluzki w paski, bluzki w paski tylko pionowe, co wydluzaja sylwetke.Nie nos bluzek - lodek, ktore optycznie poszerzaja ramiona.

A ja bym w takim przypadku uzywala takich majtek formujacych. Moze u ciebie to nie takie straszne, ale mam kolezanke, u ktorej ten problem jest naprawde szpetny, wlasciwie nie ma biustu a za to sporo wokol pasa. Wyglada jak otyly facet co tez mam biust z tluszczu. W takim przypadku lepiej wspomoc sie bielizna modelujaca

Gość Joko Onooo
Fajna_babka--------> tylko, że ja jestem szczupła na brzuchu-mam prawie płaski,nie mam żadnych oponek czy fałdów-nawet jak siedzę to mi nie wystaje-ujędrniam go, bo mu brakuje jędrności. Wkurza mnie tylko to, że nie mam tego wcięcia... Dzieki dziewczynki-macie dużo racji-mam jedną bluzeczkę, czarną, obcisłą z dekoldem w serek, czyli w V i wygladam w niej najlepiej,chyba muszę się zaopatrzyć w więcej takich bluzeczek :):):) Wielkie dzięki :)