Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgwiazdeczka

Macie rozstępy po porodzie ? ... MACIE !!! - jak się pozbyć - pomóżcie

Polecane posty

Gość rozgwiazdeczka

Gość no cóz
teraz to już problem, prawie nie do pokonania. Generalnie nie da sie usunać rozstepów, mozna je rozjaśnić smarując tymi wszystkimi cud kremami. Rozstepy to nie celulit który da sie zlikwidować stosując diete i kremy, to są , ze tak powiem - "pękniecia" , wiem ze są jakieś metody usuwające je w gabinetach kosmetycznych - tych lepszych- są bardzo drogie i trzeba je wielkokrotnie powtarzać.

Gość rozstępy....
Ja nie mam rozstępów i muszę powiedzieć, że nie stosowałam nic żeby im przeciwdziałać...Czasami po kąpieli smarowałam ciało oliwką i to wszystko. Z tego co wiem to nie można ich zlikwidować a jedynie sprawić żeby były mniej widoczne...Powodzenia i przecież to nie koniec świata..najważniejsze, że dzidzia zdrowa...

eee tam.. ni ejest tak źle ; ja miała straszne rozstępy n apośladkach, udach i łydkach po okresie dojrzewania - były sinoczerwone i duże - po roku regularnej i konsekwentnej walki dobrym kremem i masażerem są teraz cieniutkie i lekko srebrzyste - widoczne raczej tylko z bliska ;) Powodzenia i cierpliwości!

eee tam.. nie jest tak źle ;) ja miała straszne rozstępy n apośladkach, udach i łydkach po okresie dojrzewania - były sinoczerwone i duże - po roku regularnej i konsekwentnej walki dobrym kremem i masażerem są teraz cieniutkie i lekko srebrzyste - widoczne raczej tylko z bliska ;) Powodzenia i cierpliwości!

Gość gość
hej. To tak nie do końca prawda że z rozstępami jak już sie pojawią nie da sie nic zrobić. Da - ale to długa i żmudna walka liczona w miesiącach a nie tygodniach. Oczywiście jest kilka warunków - 1) rozstępy najlepiej żeby były świeże - czyli paskudnie czerwono - fioletowe, rzucające się w oczy, z tymi białymi też można poprawić wygląd - ale już bez efektu wow 2) odpowiedni kosmetyk - tak moje Pani - kosmetyk a nie od razu operacja :) Konkretnie kolagen aktywny. Moim sprawdzonym którego jestem pewna i wiem że działa jest kolagen z ryb colway. Polski patent który w wielu aspektach okazał się bezkonkurencyjny 3) Systematyczność - minimum 2 razy dziennie smarowanie na mokro, wcinanie witaminy C na pobudzenie syntezy kolagenu, unikanie słodyczy - które kolagen niszczą, masaże peelingi - ogólnie dbanie o siebie 4) dobry humor i wiara w siebie - to zawsze pomoże :) A dla niedowiarków link do bloga z efektami takiej walki ze świeżymi rozstępami http://naturica.pl/kolagen-naturalny-silver-50ml

Gość gość
kremy nie pomagaja na rozstepy, ja nic nie używałam i same zrobiły sie takie białe i cienkie , laser jedynie pomaga:)