Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperaczka

sex, ja i moj facet - proszę panów o wypowiedzi

Polecane posty

Gość desperaczka

jestesmy w zwiazku od 4 miesiecy, nasze zycie eroyczne to srednio 1 raz na miesciac... na poczatku było czesciej, jeszcze przed zwiazkim wiem ze urzywał sobie kiedy tylko sie mu jakas napatoczyła, mi teraz mówi ze sex to nie wszystko w zwiazku... nie wiem o co mu chodzi... błagam pomóżcie

Gość holoandio
idiotko zakochał sie W TOBIE SZNUJE CIE , NAPARWDE TO MIŁOSC A NIE JAKIES ZAUROCZENIE USZANUJ TO ,,, NIE BADZ NIECIERPLIWA WSZYTSKO W ODPOWIEDNIM CZASIE

Gość desperaczka
hehe to miłe ze tak mówisz holoandio, ale ja potrzebóje sexu... a jemu juz sie mnie zdazyło zdradzic i nie usprawiedliwa go fakt ze byl pijany, przyznał sie - wybaczyłam, ale kiedy on sie ze mna nie chce kochac ja mysle tylko o jednym - ze mnie wciąz zdradza...

Gość snake84 snake84tlen.pl
nie ma co gdybac raz na miesiac ... to poczatek konca zwiazku

Gość desperaczka
tylko ten poczatek konca trwa juz 3 miesiac... czy ja żądama za wiele, troche sexu, troche czasu... wszystko inne przeżyje...

Gość snake84 snake84tlen.pl
sprobuj mu laske zrobic moze go to rozbudzi albo mi zrob laske mnie to napewno rozbudzi albo moge mu wpierdol spuscic jak nie pomoze to sie chlopina nauczy jak babie zrobic dobrze

Gość sam_cham
Zenada - desperaczka to nie pseudo widze to rzeczywistosc ... Wyrazy wspolczucia... Naprawde nie jestes sobie w stanie znalezc mezczyzny ?

Gość desperaczka
jestem ale nie chce ... :( ten mi daje prawie wszystko... zaden mi nie da wszytkiego - takie zycie....

Gość żygolo
ja nie chciałbym uprawiać seksu z kimś kto pisze "potrzebóje" wie chłopak co robi, naiwnych nie sieją

Gość Ervin
Jak chcesz to ja się Tobą zajmę i prędko o nim zpomniesz..

Gość koralik czerwony
a my jestesmy w zwiazku 9 miesiecy i jeszcze seksu nie bylo tylko pieszczotki itp. ostatnio dalam mojemu kamilkowi do zrozumienia ze moze by juz sprobowac ale jemu sie nie spieszy :( i jak mam to rozumiec? kocham go bardzo on też mnie ale na co tu czekac?

Gość sam_cham
Czyli taki uklad Ci odpowiada ? Zapewniam ze on nie bedzie Ci wierny. Facet ktory zdradza po paru miesiacach to zwykly kawal fiuta. No chyba ze wyznaje zasade ze skoro jemu wolno to Tobie tez ...

Gość sam_cham
koralik czerwony - wbrew pozorom dla niektorych mezczyzn pojsc do lozka z kobieta to powazne zobowiazanie ... Moze facet wcale nie jest taki pewien swojej milosci do Ciebie na jakiego wyglada ?

Gość a moze on
faktycznie zrozumial ze seks to nie wszystko i na tym sie nic nie zbuduje trwalego i jakos teraz moze tylko popadl w druga skrajnosc.

Gość sam_cham
Chyba zartujesz - zaden facet nie zrozumie ze seks to nie wszystko ... :-)

Jak ty mozesz byc z kims kto Cie zdradzil bedac z Toba od 3 czy 4 m-cy??? I co z tego ze daje Ci prawie wszystko,jak bedzie Cie zdradzal??? Bedziesz wtedy zadowolona z siebie i z niego?? A zdradzac na pewno Cie bedzie.... On powinien Ciebie poznawac,kochac a nie inne?? Ile wy ze soba jestescie......a on z innymi laskami szaleje :O

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą