Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaa

13 dzien cyklu

Polecane posty

Gość lilkaa

W 13 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem,a właściwie to było tylko jedno włożenie penisa.Dzisiaj zastanawiam się czy nie postarac się o postinor,bo przecież w ciązę można zajść nawet gdy nie doszło do pełnego stosunku.Czy miał ktoś może taki przypadek?czy warto brać postinor?

Gość Kotku
spokojnie. Jeśli nie doszło do pełnego stosunku, zatem nie było sytuacji niebezpiecznej - sperma w twojej pochwie, w jej "pobliżu" to po co Kochana "truć się" Postinorem. Nawet nie wiesz jaką burzę hormonalną wywołasz i zufaj mi pomino licznych sprzeciwów Forumowiczów taki sposób nigdy nie pozostanie obojętny dla twojego zdrowia i samopoczucia. Nie jestem przeciwnikiem, ale jeśli nie ma sytuacji bezwzględnej konieczności a tak jest chyba w Twoim przypadku to nie decydowałabym się. Pamiętaj to jest Twój wybór ja tylko udzielam malutkiej rady. Życzę dużo spokoju. Uściski.

Gość lilkaa
Martwię się bo przecież sluz moze też zawierać plemniki i nawet nie musi dojsć do wytrysku aby plemniki wydostały się.A poza tym chłoipak pieścił mnie paluszkami na których również mogłbyć sluz wraz z plemnikami.Tak sie martwie,ze chyba naprawdę pojdę po ten postinor.Ale zanim pójdę proszę o dalsze opinię.

Gość niezle
a gdzie pojdziesz po ten postinor? Ponadto zazywa sie go jak najszybciej jesli jest taka potrzeba. Jesli minely 72 godziny, to po herbacie. To durnowate zgadzac sie na wlozenie na moment. Ten moment wystarczy, szczegolnie ze to najbardziej plodne dni. Kurcze, zanim sie decydujecie dzieciaki na seks, to moze warto by z lekarzem albo z rodzicami pogadac na temat zabezpieczenia. Bo tlumaczenie ze na chwile... beznadzieja i zupelna nieodpowiedzialnosc

Gość ania24
kochałam sie w 8 dniu cyklu, nie miał facet wytrysku czy jest mozliwe zajscie w ciąże?

Gość amelkakg
a ja rozmawialam zkonsultantem wpadki i ginekologiem i dzialanie postinoru nie zalezy tak naprawde od dnia cyklu...Lilkaa wiec co czujesz w moim przypadku byl to 14 dzien cyklu wiec tez mam niesamowitego schiza no ale coz.....pozdrawiam