Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska21

LUBISZ WZBUDZAC ZAZDROŚĆ W SWOIM MĘŻCZYŹNIE??WEJDŹ I NAPISZ

Polecane posty

W JAKI SPOSÓB TO ROBISZ. MÓJ FACET CHYBA NIE JEST O MNIE WOGÓLE ZAZDROSNY,TAK MI SIĘ WYDAJĘ.pODAJCIE DZIEWCZYNY JAKIEŚ SKUTECZNE SPOSOBY NA WZBUDZENIE W NIM ZAZDROŚCI.

oczywiście ze tak to proste wystarczy jezeli faceci nie mogą oderwać od Ciebie wzroku - czyli sztuka małej niewinnej kokietki pozdrawiam

Gość Karolcia123
Jezeli bedziesz mu mowila ze np ktos dzisiaj probowal cie poderwac ale ty sie niedalas!W tedy bedzie zazdrosny ale tez dumny ze ma taka niedostepna dziewczyne!A tak w ogole moze jak on nie jest zazdrosy to moze ufa ci na 100%!To tez dobre i mile!!

Gość szalony_loczek
a mój facet jest o mnie zazdrosny i bardzo to lubie :) od czasu do czasu lubie w nim wzbudzić zazdrość, ale jakis czas temu mało brakowało, a zle to by sie dla mnie skończyło - była chyba 24 a my wracalismy z pubu do mnie do domu, kumpela do mnie zadzwoniła, a facetowi powiedziałam - niby od niechcenia - ze to znajomy. rany, jak on sie wściekł, do dziś to pamiętam, zażądał numeru do tego "znajmoego", a ja oczywiście nie mogłam mu go dać. nigdy nie był tak stanowczy jak wtedy, zagroził ze jak nie dam, to sobie pójdzie i go nie zobacze, za nic nie mogłam sie wykręcic - w końcu dałam numer kolegi, ale sprytnie zamanipulowałam nim, ze mi nie ufa itd były łzy (musiałam jakos go przekonać :P) i w końcu ledwo mi sie udało zeby nie dzwonił. było naprawde niewesoło.

Gość Karolcia123
śrut pierdziut !!! I co wy na to pajace?!

Gość sarsan
nie zdziwcie sie kiedys, gdy facet sobie cos ubzdura i was zdradzi. pewnosc co do partnera duzo daje w zwiazku. fajnie byscie sie czuły, gdyby do waszego mężczyzny wydzwaniała jakas kolezanka po północy ??

Gość sarsan
sranie w banie niespodzianie - oto to co was czeka jak będziecie niepokorni!!!

Gość do do tmt
misiu a chcialbys moze chlopaka? jestem chetny! pobawimy sie swoimi fiutkami nawzajem co Ty na to?

Gość ............................._
podbijam

Gość rocznik_bieżący
Wy chyba dziewczyny chcecie żebyśmy my osiwieli. Nie każdy jest zazdrosny, różnie bywa, co nie znaczy że nie kocha, ale pomysły typu kolega do mnie zadzwonił.. Boże.. masakra.. heh Nawet jak się ufa komuś w 100% to jest dziwne, tego się nie da powstrzymać.

Gość konwalia_biała
Ja nie:) Mysle, ze to dziecinada. Relacje powinny byc jasne i klarowne:)

Gość gość
czasem warto się przekonać

Nie wzbudzam w Nim zazdrości,a On i tak świruje.Doprowadza mnie to do szału.

Gość gość
kilka lat temu mialam bardzo zazdrosnego chlopaka,wydawalo mi sie to fajne,bo myslalam,ze mu zalezy...niestety pozniej okazalo sie,ze jego zazdrosc wynikala z tego ze sam nie byl w porzadku,zdradzal,klamal.szok. teraz mam faceta,ktory wg mnie w ogole nie jest o mnie zazdrosny,po 3,5 roku zwiazku. uwaza,ze nie ma powodu,zeby mnie podejrzewac o jakies nieczyste zamiary i tak samo skoro on mnie kocha to ja nie musze sie o nic martwic. ja za to uwazam,ze szczypta zazdrosci zawsze powinna byc w zwiazku.Bez zazdrosci nie ma milosci(oczywiscie z umiarem) za jakis czas sie okaze czy ten brak zazdrosci oznacza brak milosci....

Gość gość
Dziecinada