Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ivcia

Jesli bola Cie czasem skorki kolo paznokcia, juz je wyrywasz to wejdz tutaj !!

Polecane posty

Sluchajcie, znam super sposob na to, aby czasem jak obgryziecie skore(a fuj a fuj) :) lub tez ja wyrwiecie aby przestalo bolec:) Najbardziej chodzi o te skorki z boku paznokcia, ale te nad paznokciem pewnie takze;) Ja akurat nic nie wygryzam ale czasem wyrwe az na cala dlugosc paznokcia, mam manie wyrywania, nawet swojemu chlopakowi wyrywam chociaz wiem ze go boli:( W kazdym badz razie ostatanio jak pani w gabinecie kosmetycznym malowala mi paznokcie posmarowala mi to miesjce gdzie wyrwalam skorke oliwka , i to naprawde dziala !! Przed chwilka jedna skorke wyrwalam:( bardzo bolalo, ale musialam ja urwac:) posmarowalam oliwka, i juz nie boli nawet nie jest az tak czerwone, i na pewno szybciej sie zagoi tak jak tamto :) Wiec kupcie oliwke, i smarujcie nawet kilka razy dziennie, chociaz przeciez oliwka, dlugo sie utrzymuje:)

Gość dzieki
na pewno wyprobuje,bo czasem faktycznie wyrywam do krwi:)

Gość idiotyczne
Ty chyba masz jakąś manię. Znajdź lepiej jakiś dobry środek na głowę. Chyba bym się wściekła jakby mój chłopak wyrywał mi (!) skórki 😠 Nie dostrzegasz nawet ze jesteś psychiczna i dobre rady nam dajesz. No więc mówię ci ze większość ludzi nie ma takich głupich nawyków więc na gówno im takie rady

Gość djakura
skąd tutaj tyle nienawiści ? ? ? Ja również nałogowo odrywam skórki wokół paznokci. Pozdrawiam Ivcię 🌻

Gość Wydaje mi się
ze obsesyjne wyrywanie skórek to objaw jakichś problemów na tle nerwowym

jak można obgryzać czy wyrywać sobie na siłę skórki wokół paznokci? brrrrrr :o a nie prościej jest wymoczyć dłonie w ciepłej wodzie nawet z dodatkiem najzwyklejszego mydła i potem poodpychać skórki drewnianym patyczkiem, a dla bardziej wtajemniczonych wyciąć cążkami? Jak się robi to systematycznie, to potem nie ma problemu z wygryzaniem ich sobie, co nie wygląda raczej estetycznie, i jak sama zauważyłaś - boli...

do idiotyczne jak Ci sie cos nie podoba, to nie musisz komentowac, nikt Ci nie kazal wchodzic na ten topik, ale skoro wszedles( weszlas) tzn ze albo tez masz taki problem, albo sie az tak nudzisz !! Ja akurat nie mam obsesji na tym punkcie bez przesady, ale jak cos odstaje, to nie popuszcze:) Pozdrawiam wszystkich z takim problemem:)

Gość idiotyczne
Tak. Nudziło mi się. Dlatego tu weszłam i wyraziłam swoje zdanie bo miałam na to ochotę. A twój topik można porównać do... no nie wiem. To tak jakby ktoś codziennie walił głową o ścianę i nagle wpadł na pomysł ze do ściany można przecież przybić poduszkę i że wtedy ból jest mniejszy, po czym pochwalił się tutaj tym pomysłem i udzielił go na forum jako dobrą radę. Debilów nie sieją. Sami się rodzą.

Gość idiotyczne
Hehehe... no to przynajmniej się pośmiejemy.

faktycznie sie bardzo nudzisz, skoro tyle razy wchodzisz na ten topik !!

Gość Ocho...
Ivcia się wkurzyła

Gość do Ivcia
idiotka jesteś! sobie lepiej obcazki nos w torebce i uzywaj jak musisz

Gość Sprężyna
U mnie jest poprawa bez oliwki,bez niczego . Trochę się pohamowałam.Już nie wyrywam do krwi.Ostatnio wyrwałam wczoraj ( to i tak dobrze jak na mnie) , ale nie do krwi. Dzisiaj tylko wycięłam tą odstającą . Uff,na szczęście nie trafię do psychiatryka.

Gość ahgiih
wlasnie powyrywalam alaaaa jak boli :(

Gość gość
NlD0IkzLJgf50X9zB8mMMQUy

Gość I'm crazy

Aaaa :classic_blink: Ja też, ale fajnie!🙈