Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne tzn. ważne

pomocy...proszę....

Polecane posty

Gość nieważne tzn. ważne

kochałam się z chłopakiem w 1 dzień okresu...bez zabezpieczenia...:( no i cóż...od tamtego czasu minęło 3 i pół tyg. a ja zaczynam schizować.. w zasadzie nic takiego się ze mną nie dzieje..oprócz wypadających włosów...nigdy wcześniej nie wypadały...cykle zawsze miałam regularne ok 31 dniowe..no więc czy to w ogóle możliwe że jestem w ciąży?????? w sumie nie byłoby dramatu gdyby nie to..że biorę dość silne leki..i nie wiem czy je odstawić...

Gość nieważne tzn. ważne
ludzie...co się z wami dzieje...dlaczego taka znieczulica...???

Gość no przestan juz truc
juz masz taki watek., skoro test wyszedł negatywny to tak jest. od lipca to juz by byly dwie wyrazne kreski.

Jaka znieczulica? Ludzie mają własne problemy, uwierz. Wbrew pozorom to forum nie nazywa się \"Darmowy test ciążowy\", zwłaszcza, że trudno jest określić na 100%. Ryzyko jest, o ile wiem. Dlatego polecam test ciążowy. Włosy wypadają czasem ze stresu.

Gość nieważne tzn. ważne
jakiego lipca...napisałam 3 i pół tyg...a nie 3 miesiące...nie robiłam testu..jeszcze....

narazie nie masz się czym martwić. Jak miesiączka nei pojawi się w ciągu tygodnia od momentu, kiedy powinna być zrób test ciążowy, a ryzyko jest, bo w rzeczywistości nie ma pewności, czy jajeczko już się \"uwolniło\" i czy nie doszło w czasie jego wędrówki do zapłodnienia. Ale takie przypadki są dość rzadkie :) Jakie leki bierzesz, jeśli mogę zapytać?

Gość nieważne tzn. ważne
dość silne leki uspokajające...no i przeciwbólowe...:( nie biorę ich codziennie ale czasami muszę...

Gość dominisia
Diewczyn o wyluzoj napewno nie jetes w ciązy to nie mozliwe w tym okreie czasu. Spokojnie wiecej wieary i cierpkliwosci

Gość nie wiadomo
w zasadzie wszystko wskazuje na bycie w ciąży nie przejmuj sie , to nie koniec świata, a nawet wiele radosci w taki dzien jak u Ciebie naprawde mozna wpasc, to sie zdaza, moja kolezanka tak miala