Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Sarunia.

Mam jeszcze jakąś szansę???

Polecane posty

Gość ..Sarunia.

Czy dziewczyna, która ma poniżej 150 cm, wygląda otyło (mam problemy hormonalne) i z pyzatą buzią ma w ogóle szanse na znalezienie porządnego faceta? :( Mam 21 lat, ale tak naprawdę nigdy nie miałam chłopaka (czasem mnie ktoś zaprosił nad dyskotekę..) Kiedyś próbowałam poprosić jednego chłopaka, czy chciałby ze mną być, ale skończyło się tak, że śmiał się ze mnie :( Chyba nikogo już o to nie poproszę. Moi rodzice są dosyć zamożni, ale nie chcę kogokolwiek tylko dlatego.

Gość co to znaczy
porzadny facet wedlug ciebie ?? i masz racje z apieniadze nie kupisz PRAWDZIWEJ milosci.

Gość sam_cham
Ponizej 150cm to nie problem (sa faceci ktory dadza sie pokroic dla takiej kobietki :-) Jak bardzo jestes "pyzata" ? Moze znajdz sobie pyzatego faceta po prostu ? ;_)

Ja uważam,że każdy znajdzie dla siebie tą drugą połówkę:):):) I Ty na pewno też.Ja znalazłam ja jakieś pięć lat temu i jestem z nim baaaardzo szczęśliwa.Dla mnie jest cudowny i przystojny, choć oczywiście ma wady.Wszyscy je mamy:):):) Ja też nie należę do kobiet szczuplutkich,a jakoś on jest ze mną mimo tego. Są różni mężczyźni i różne mają gusta:):):) A jeśli bardzo Ci przeszkadza,że jesteś pyzata,to zrób coś z tym.Zapisz się na jakąś siłownie,czy basen.Ale zrób to dla siebie,jeżeli dzięki temu będziesz szczęśliwsza!!!!!! Ja swego czasu sporo schudłam,ale byłam już z Łukaszem.Był zachwycony,ale nie nalegał.A zakochał się jak byłam okrąglutka. Więc głowa do góry!!!!!!!! Na pewno znajdziesz swojego księcia:):):):):):)

Gość ..Sarunia.
Ja nie jestem otyła, mam trochę brzucha, ale chodzi o to, że przez cały okres dorastania miałam niedobór hormonu wzrostu, uzupełniałam go tabletkami, ale to tylko trochę pomogło. Dlatego tak jestem teraz zbudowana :( trochę bardziej wszerz a mniej do góry. Porządny to znaczy... taki który mnie naprawdę pokocha, bo będzie chciał ze mną żyć, będę mogła na nim polegać, otworzyć się i zawsze liczyć, że mnie przytuli i nigdy nie skrzywdzi. Nie mam dużych wymagań.

Gość sarsan
ten chłopak, który się smiał to musiał być totalny dupek lub głupi gówniarz, tak więc żadna strata. 21 lat to jeszcze niewiele, uwierz, bądź tylko radosna i pewna siebie, uśmiech dużo daje, a skoro pieniądze nie stanowią problemu to już powód do usmiechu, możesz robić wiele rzeczy i może warto pomysleć nad tą siłownią czy basenem- tak dla lepszego samopoczucia, pozdrawiam

Gość sam_cham
wrazliwy - brawo :-) A ja Ci sie "wrazliwy" przyznam ze w myslach gardze takimi "wrazliwcami" - juz wole tych co sie wprost smieja ...

Gość a ja gardzę
takimi "wrażliwymi". I to nie tylko w myślach. I jak się teraz czujesz?

Gość sam_cham
Sram na to :-)

Gość sam_cham
Tj rzec chcialem "Jestem cham i na to sram" :-)

Gość sam_cham
Wersja lite: "Jestem cham i na to szczam" :-)

Gość sam_cham
Wersja lite dla wrazliwcow oczywiscie :-)

Gość małajestem
Ja mam 153 cm wzrostu i 42 kg wagi... i faceci też chyba takich nie lubią bo wyglądam jak mały krasnoludek i pomimo że ma 24 lata nikt nie traktuje mnie poważnie a dorośli zwracają się do mnie jak do dziecka(?)