Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zizou

Pytania które ??????????????

Polecane posty

Gość ze
dlaczego, w przeciwieństwie do innych ssaków, kobiety mają tak często menstruację...

Gość Tuska to ja tez nie popieram=
dlaczego w Anglii sa dwa krany:z jednej leci ciepla a z drugiej zimna woda, i jak tutaj sie umyc??glupota...anie do wszystkiego bedziemy nalewac wody do zmywalki,bo po co...bezsensu,ci Anglicy nie do konca potrafia myslec. Dlaczego tam wszyscy wolniej pracuja,a w Polsce wszystkich poganiaja??Jak Polak jedzie do pracy do Anglii to jeszcze sie na niego dra ze za szybko robi??!!

alla - na wiele rzeczy nie masz dowodow, a jednak sie w nie wierzy.... Trudno pewnie podac dowod na reinkarnacje, ale jakies posrednie pewnie sa........

Gość ze
dwa angielskie krany to wynik gospodarki ekonomicznej- nalać sobie wody do umywalki tyle ile potrzeba do umycia rąk; obecnie to raczej tradycja i problem przestawiania budownictwa komunalnego.

Gość ze
dlaczego najsmaczniejsze potrawy powodują wzdęcia??

Gość ałła
zizou--> wrócę chyba do czczenia świętych dębów;) ze--> żebyśmy się rozmnażali i rządzili światem;)

Gość zakzak
Dlaczego nosi się spodnie z krokiem pod kolanami??

Gość do kobietek
Jakie sa np 3 rzeczy ktore cenia bardzo kobiety[takie prawdziwe :)] w prawdziwych mezczyznach ? :)

zakzak===>zazwyczaj nosza je mlodzi mezczyzni,a nosza je dlatego zeby mieli w co narobic jak ich wywolaja do odpowiedzi,a oni nie beda nic wiedziec=) albo jak jakis inny chlopak zagrozi im pobiciem....

ja np cenie to ze facet mnie akceptuje taka jaka jestem,cenie u niego romantycznosc i poczucie humoru

Alla- a w co ty teraz wierzysz ??? I w co ludzie wierzycie ???- bardzo serio pytanie... W jakie rzeczy, istoty itd ????

ja wierze w to ze niedlugo spotkam faceta ktorego pokocham ponad wszystko :) ;)

Gość ze
dlaczego na forum dlakobiet wchodzą faceci??

Gość ałła
zizou--> jestem poganką z przekonania:) kocham życie, a jego przejawy bardzo szanuję; A Ty? A Wy?

Ałła>> Nie jestem pewna istnienia Boga - nikt na świecie nie jest. Na tym polega wiara. Czasem po prostu łatwiej jest jak się pomodlę. No i lubię te wszystkie ceremoniały i misteria kościelne, pieśni, świece...

Gość ałła
Zegarynka--> a jak odnosisz się do stwierdzenia: Bóg jest w człowieku? Jeśli mogę spytac.

Gość ałła
wiesz, mi bardziej podobają się misteria związane z czczeniem przyrody, zmian w niej zachodzących- jako przejawów Czegoś, jest to mi wewnętrznie bliższe i odczuwam to jako równie podniosłe jak masza:)

Co do okien w Anglii otwieraja sie na zewnatrz z ee wzgledu oszczedosci przestrzeni pokjuw srodku pod oknem mozna postawic szafke i je otworzysz bez problemu na zewnatrz. Co do dwoch kranow to tez z oszczednosci nalewasz wody do zlewu i mieszasz {anglicy to sknerzy}. Czy pracuje wolniej to twoje wyobrazenie tylko o tym jest chyba raczej osobiste .Znam Anglikow bardzo dobrze nie mialam bym odwagi powiedziec ,ze sa bardziej leniwi.

Gość do ałła
jak to robisz? sama dla siebie? czy z jakimiś ludźmi? szukam info o tym, to ważne

Gość ałła
do do ałła: czytam o tym, poznaję wierzenia słowiańskie itp. o uszy mi się obiło, że rzeczywiście istnieją takie grupy...nic więcej nie wiem na ten temat:(..

Gość do ałła
szoda:( a gdzieś w necie jest jakaś ciekawa strona, którą mogłabyś polecić? ten temat mi też jest bardzo bliski

Gość czemu ciagle
popelniamy te same bledy??Choc wiemy, ze nie powinnismy np czegos robic, to to jednak robimy??:(

Gość ałła
--> do ałłaś ciągnełam sobie materiały o wierzeniach słowiańskich, mogę Ci przesłać, bo nie pamiętam adresu stronki; mało jeszcze wiem na ten temat, jestem początkująca bardziej:) piszę teraz mgr. więc nie poszukuję nowych o tym informacji... chcesz się w to zaangażować? co Ciebie w tym pociąga? jak coś znajdziesz, pamiętaj o mnie:)

Gość ałła
czemu ciągle---> bo wierzymy, że nam się uda wyjść bez konsekwencji?? a może to osławiony skrypt życiowy działa?

co bylo 1 jajko czy kura?:> jak powstal czlowiek? (teoria ewoluowania z malpy jak i stowrzenie przez Boga sa bardzo dziurawe i nie trzymaja sie kupy) dlaczego niektorzy ludzie po smierci maja mozliwosc oddzialywania na swiat i przedmioty realne a niektorzy nie? czy jest mozliwe istnienie 2 i wiecej rownoleglych swiatow jak to sie moglo stac ze w cywilizowanym kraju ktos taki jak lepper zostal dopuszczony napierw do sejmu a teraz do kandydowania na prezydenta :/

Gość PUBLICYSTA
A KTO POWIEDZAL ZE ZYJEMY W CYWILIZOWANYM KRAJU ?????:p

Gość czy kochajaca
na czym polega milosc, prawdziwa milosc

Gość ekstrawertyk
czemu tak czesto ludzie innych oceniaja zbyt pochopnie? pod wplywek 1 wrazenia ktore czesto myli? czemu nie potrafia sie przyznac do bledu albo zweryfikowac jakos swych osodow?