Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morska muszelka

kiedy znow moge uprawiac sex???

Polecane posty

Hej dziewczyny mam takie pytanko.Jesli ktoras z was miala wymrazana nadzerke, to po jakim okresie znow zaczelyscie uprawiac sex?Moja ginnekolog zalecila mi po 2 c-ach od zabiegu,ale slyszalam ze ponoc juz po m-cu mozna..Tak pytam z czystej ciekawosci, poniewaz bardzo ciezko jest mnie i mojemu narzeczonemu wytrzymac bez tych milosnych uniesien:P a tu dopiero m-c minal no i ten drugi bedzie nam sie straaaszniee dluzyl.Po za ty martwie sie czy mnie nie bede odczuwala bolu po takim okresie.Eh jak myslicie?

Gość agilllla
ooo mialam to samo, niestety polakomilam sie za szybko, bo po 4 tygodniach juz poszlam sie bzykac, ale okazalo sie ze ranka jeszcz enie byla dobrze wygojona i dostalam zapalenia i kolejne globulki radze ci poczekac z wlanego doswiadczenia!

Gość zjava
Bolu nie będziesz odczuwac nawet po roku wstrzemięźliwości. TO NIE ZARASTA! Poczekaj tyle ile lekarz radził. Pozdrawiam

tak tez myslalam,ze warto poczekac:) bedziemy musieli cos innego wymyslic:) Ja teraz stosuje globulki Betadine, przez 2 tyg i mam nadzieje, ze mi sie wszystko ldnie zagoi i potem w koncu rzuce sie na mego ukochanego :P