Kochanek z Podlasia 0 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Edytowano 20 godzin temu przez Kochanek z Podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 66 Napisano 9 godzin temu No hejka Szlorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 10 Napisano 8 godzin temu To jakiś sojak a nie leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 39 Napisano 3 godziny temu Proszę mnie nie nagrywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Proszę mnie nie nagrywać W momencie wysyłania, poleciał temat, więc tutaj. Nie pisz do mnie postów, ułomie. Dopiero co poskarżyłeś się mojemu mężowi jak dzidzia, że "kobieta cię bije", więc doceń, że przestałam, bo gdy ja przestałam cię oklepywać, to ty zacząłeś się napraszać o atencję. A skroić to sobie możesz klopsa na talerzu, grubasie i to by było na tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Huldra napisał: W momencie wysyłania, poleciał temat, więc tutaj. Nie pisz do mnie postów, ułomie. Dopiero co poskarżyłeś się mojemu mężowi jak dzidzia, że "kobieta cię bije", więc doceń, że przestałam, bo gdy ja przestałam cię oklepywać, to ty zacząłeś się napraszać o atencję. A skroić to sobie możesz klopsa na talerzu, grubasie i to by było na tyle. On Cie tylko prowokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 8 Napisano 3 godziny temu A chciałem sobie poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fool napisał: On Cie tylko prowokuje. Wiem, bo mu się marzy. Odklejony piwniczak z fatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach