Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarasso

Kto teraz siedzi na fafe i dlaczego?

Polecane posty

Gość sarasso

pytam ot tak sobie, bo spać mi się już nie chce, książke przeczytałm i przerzuciłam się na net. A, u mnie jeszcze śpią :D

Gość sarasso
kafe miało być w temacie, sorry

Gość gold-misteria
a ja siedze teraz bo przegladm tematy ktore mnie interesuja.pozniej do kompa siada brat

Gość sarasso
mnie też potem przegonią z przed kompa, znalazłaś jakiś ciekawy temacik?

Gość gold-misteria
tak mam ubaw jak czytam 20latki laczmy sie czy jakos tak a ciekawe wiesz;0 zalezy co cie interesuje

Gość sarasso
wiesz, nie mam już kilkunastu lat(30) i teksty o dyskotekach i innych pierdołach mnie raczej nie fascynują. Ale ogólnie szukam, szukam i zawsze coś ciekawego znajdę, niekoniecznie twórczego. ;)

Gość sarasso
stara i brzydka, fajnie masz w pracy, że mozesz wejść na kafe, u mnie jest taki zap... i nerwówka, że szans na przerywniki nie ma. Pozdrawiam pracujących

Gość gold-misteria
no spoko ja mam 28:) ale czasem musze odreagowac i masz racje zawsze na jakis fajny temat mozna wpasc:)

Gość zocha samo cha
też bym chciał wpadać na fajne tematy :o chyba musze skończyć z dyskusja ogólną i przenieść się na erotyczny

nie mogę!!! no to jestesmy prawie równolatkami ; ja 29 :) Tym gorecej Was pozdrawiam!!!!!!!! Co do robotki... mam prezesów, którzy należą do wymierajacego gatunku: prezesów ludzkich ;)

Gość ennn
a ja bo: chciałam coś poczytać fajnie tu jest :D brat ma dziś wesele dlatego ten dział ;)

Gość gold-misteria
spoko szczegolnie jak czytam o dodzie i mandarynie:) albo o 30 letnich prawiczkach

Gość gold-misteria
ale nie zebym z nich tych prawiczkow sie smiala:) bo sama znam 2 tylko z tego ze ciagle sie zastanawiam czy to prowokacja:) bo to przeciez fajni faceci

Gość sarasso
śmiechto zdrowie, więc czytajmy i śmiejmy się A nawiązując do Mandaryny, wstyd mi za nią. Tego nawet nie da się wytłumaczyć.

Gość gold-misteria
ja nie mam TVN kurde podobno najlepszego nie widzilam:)

Gość sarasso
oj, żałuj, żałuj To była szopka :(

Gość gold-misteria
wlasnie czytam bo co chwile cos nowego:)

Qrcze dziewczyny !! to my prawie rownolatki: ja 29 !!! tym goręcej Was pozdrawiam!!!! Praca.. owszem niezła jest.. pieniadze byle jakie, ale ludziska nieźli..... Co do Mandaryny: wyszła na... idiotkę i to na własne życzenie; porazka na całej linii.........

Gość zocha samo cha
czy ja wiem :o drugie miejsce w Sopocie nie powinno Jej zniechęcić do dalszych działan na scenie

:O własnie zastanawiam sie kto (do licha!!!!!) na nia glosował.... zgroza!!!!!! ja na wspomnienie jej głosu odczuwam gęsia skórkę , bynajmniej nie z podniety :P

Gość sarasso
stara i brzydka, u mnie praca też groszowa, a wydawałoby się, że taka instytucja ! Ale ludziska też nieźli, teraz idę na podyplomówke, mam nadzieje że poznam troche ludzi ciekawych. Jak długo siedzisz w pracy? W sobote praca, oj przerąbane. Ja mam soboty wolne i chwała. Trzymaj się i zaglądaj tu

a ja juz pracuję od rana i tak sobie zerkam na ciekawe topiki :) pozdrowienia dla wszystkich rannych ptaszków :)

Dzis duzo roboty, jak mało kiedy w sobote , ale przynajmniej klienci nie kręca się, więc szybko idzie..... Pracuje w laboratorium (trochę wybuchowym ;)) Co do instytucji.... mój małżonek jest gliniarzem.. prewencja.. najbardziej \"brudna \" robota i zarabia..... a .. szkoda gadać...

Gość sarasso
to pracuj i za dużo na kafe nie zerkaj, bo tu takie niektóre tamaty śmieszcne i jeśli cię któryś rozproszy to o wybuch nietrudno :D

Ja tez wstalam,bo musialam przyjsc tutaj,czyli do pracy :O A spac mi sie chcialo,oooj baaardzo.... No wiec: Do Pracy Rodacy!! :D

Tera jem sniadanko... amciu, amciu (odgłos mlaskania......) Odlozyłam wszystkie proszki, pyły, kwasy, acetony... i...... zasmiewam sie do rozpuku!!!!!!! :) :) :) :)

Gość sarasso
tak trzymać, smacznego, eh, idę zaraz też na śniadanko ;)

Gość fortepian
ja jestem na kafe i widzę że tu nudy ogromniaste, nic się nie dzieje wrrr...