Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonawdowa

Żadna praca nie hańbi?

Polecane posty

Gość bo najpierw stworzył pramatkę
iwosię

Gość dobre dobre
:D:D:D

i to jest śmieszne? Jesli tak - o.k. - posmieję się też, a co mi tam!....

Gość porzekadło z długą brodą
napluj w gębę to powiedzą że deszcz pada

mysle ze mimo wszystko zarobek jest tu wiekszy niz na korepetycjach czy Avonie-a zreszta mam juz od kilku lat swoja konsultantke :) potrzebuje kasy na doksztalcanie sie -chcialabym zrobic jakis kurs moze językowy lub komputerowy aby potem miec szanse na lepsza prace-dopoki mieszkam z rodzicami i nie musze dokladac sie na dom to tyle kasy dla mnie samej to naprawde sporo ( polowa bedzie szla na czesne co miesiac)

Gość ludzie nie utrudniajcie
jak tyle płaca to idź i sie nawet nie zastanawiaj bedziesz miała kase na studia i jeszcze ci zostanie nie słuchaj rodziny zobaczysz jakie oczy zrobia jak opłacisz sobie studia a im bedzie łyso ze sobie poradziłaś i źle ci doradzali.

porzekadło z długą brodą - twoje powiedzenie znaczy zupelnie oc innego, niz chciales chyba powiedzieć. Niektórzy po prostu mają dystans do siebie, innych i świata. Albo nie przejmują sie złośliwością ludzi, ktorzy są im obojętni i obracają wszystko w żart. To lepsze niż pociąć sie z tego powodu.... ;-)

Gość jerzyk
nauczycielka po studiach, ze specjalizacją i 18 latach pracy zarabiam na łapę ok 1400 zł, więc nawet się nie zastanawiaj, a jak sie zastanawiasz to nagraj mnie tę robotę, pójde popołudniami na pół etatu:) Pozdrówka! :D

Gość jerzyk
Napisz ile godzin dziennie masz pracowac, czy to będzie posada sprzątaczki czy woźnej, sprzątaczka ma lepiej, bo przy dobrych układach moze pracowac popoludniami a jak mala szkoła to w 2 - 3 godzinki się wyrobi. Wiesz już ile dostaniesz " na rękę"? :)

Ja także uważam, ze żadna praca nie hańbi. Ale licz sie z tym, ze dzieciaki sa okrutne i nie raz mozesz usłyszeć od nich coś "miłego"... Poza tym w Polsce ciągle panuje głupie myślenie, że jak sprzątaczka to gorsza, a pani dyrektor-respect. Jeśli czujesz się na siłach-to pracuj :)