Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ln 421

wojsko

Polecane posty

Gość ona ln 421

mam pytanie.. czy chłopak który ma tatuaż na dłoni moze nie zostac wziety do wojska????????? czekam na odp. dzieki

jak juz w polsce mozna sie przekonac bylo wszystko zalezy od szczescia i od komisjii. niby sa jakies zasady ale skoro brali juz chorych na powazne choroby przewlekle to co tam tatuaz. nadzieje w tym ze dzis wojsko cienko przedzie i nie ma kasy wiec kogo sie da wysyla do rezerwy.

Gość root
Cienko przędzie, ale też dziś wiecej poborowych studiuje niż kiedyś i biorą kogo mogą nie grymasząc.

z tego co wiem to sa takie przepisy ze jezeli tatuaz jest w widocznym miejscu, ktorego nie zakrywa ubranie to nie idzie do wojska, a dlon jest takim wlasnie miejscem

Gość gdyby tak ..
brali kogo popadni i mieli chetke na pobnorowych to nie wchodzilyby ciagle przepisy majace tym poborowym umozliwic niepojscie do woja a narazie tak wlasnie jest. nie ma w wojsku wielkiej checi na wydawanie kasy na trepow ktorzy ita ksie nie przydadza potem. w razie wojny za mieso armatnie i tak moga robic a nowoczesny sprzet czlowiek po zawodowce ma pewien problem obsluzyc.

Gość rudaa82
no moje drogie niestety tatuaz to nie taki wielki problem chyba ze jest widoczny:(