Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosel

PLAMIENIE ZAMIAST OKRESU.....?CIAZA??!!

Polecane posty

Pewno takich pytan byly tu setki ale nie mam glowy szukac. Zawsze mam regularny ckl 28 dni o bardzo obfite miesiaczki.Okresu powinnam dostac wczoraj jednak zamiast tego pojawilo sie plamienie i to nie na majtkach ale jedeynie na papierze toaletowym podczas podcierania.Z moim chlopakiem nie wspolzyje,jestem dziewica ale uprawiamy peeting. Czy to moze znczyc ze jestem w ciazy. A jesli nie to i ak sie obawiam.. czy wie ktos coto moze byc??

spokojnie mzoe stres jakis miałas? ciąze wykluczam! od pettingu cieżko zajśc chyba ze partner miał sperme na palcach... www.psyche-soma.com

dostalam prawidlowego okresu ale cos jest nie tak.Jest duzo sluzu i okropnie boli mnie brzuch ale nie tak \"okreowo\" tylko jest jakis taki nadęty. Jak mi sie skonczy okres musze isc do ginekologa:( Wiecie co to moze byc??

to zalezy od wielu czynników jesli brałaś regularnie, nie zapomniałas nie zwymiotowałas bedzie ok i 2 sie pojawi! jest tez druga sytuacja kiedt to jest np, przerwa pomiedzy jednym a drugim opakowaniem @ moze sie nie pojawic, i nie musi oznaczac to ciązy-wtedy nalezy zrobic test wiec jesli nie ma @ zawsze nalezy wykluczyć ciąże a potem sie martwic dlaczego nie ma go ;)

Gość 1814
RENIKA A CZY W TRAKCIE TEJ 7 DNIOWEJ PRZERWY POJAWI SIĘ OKRES TO JUŻ NA 100 % NIE MA TEJ CIĄŻY?