SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie rozmawiam z Tobą i nie pisz o mnie. Klep po pleckach namiotowego to twoja liga Będę pisać o kim chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu Spoko srakaron, ostatnio dużo trenowałem na basenie i już umieram, może za kilka dni już będę nieżywy xD. Wiem że się ucieszysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 249 Napisano 1 godzinę temu ... już się za bardzo wylało i tak zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu Ja jestem uzależniony od wchodzenia tutaj, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, SzmaragdowaSzlora napisał: Będę pisać o kim chce. Napisałaś mi ostatnio, że nie chcesz ze mną rozmawiać uszanowałem to i poszedłem, więc proszę Cię daj mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio mi się udało tu 5 tygodni nie wchodzić, ale byłem samotny w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: Miała duże i obwisłe. Ale mnie podniecały na maxa Leci na wykop kleszczeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: Miała duże i obwisłe. Ale mnie podniecały na maxa Podobno zostawiła srakarona dla jakiegoś murzyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Napisałaś mi ostatnio, że nie chcesz ze mną rozmawiać uszanowałem to i poszedłem, więc proszę Cię daj mi spokój Nie cytuje cię. Piszę o tobie bo mam taki kaprys. Nie pasuje to zablokuj i skoncz płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, keenen napisał: Podobno zostawiła srakarona dla jakiegoś murzyna Nie dziwię się. Makaron miał małego fiutka i nie umiał ruuuchać Edytowano 1 godzinę temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Nie cytuje cię. Piszę o tobie bo mam taki kaprys. Nie pasuje to zablokuj i skoncz płakać. Kużwa, nie blolkuje forum jak twój kolega namiotowy, więc się wreszcie ode mnie odyeb Boni Psy na mnie wieszasz non stop, a schizoli faworyzujesz. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: Nie dziwię się. Makaron miał małego fiutka i nie umiał ruuuchać To sobie mudzino z afrika podotyka jej cycki i może w tyłek ruuchal swoim wielkim młotem juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kużwa, nie blolkuje forum jak twój kolega namiotowy, więc się wreszcie ode mnie odyeb Boni Idz spac cwaniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Owsik lubi zwisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolano 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, gnomee napisał: Nie dziwię się. Makaron miał małego fiutka i nie umiał ruuuchać To tak jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 249 Napisano 1 godzinę temu Normalniejsi użytkownicy mają w pupie się sraka rozlała. Tylko chore osobniki czekają na chwilę aby hejtować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolano 3 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, gnomee napisał: pierrdoli.ł bym Szynszyle do tej muzy aż jej wielkie cyce by falowały Czym tym fiuutkiem 10 cm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top kek 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, keenen napisał: To sobie mudzino z afrika podotyka jej cycki i może w tyłek ruuchal swoim wielkim młotem juz Chyba ciebie albo pravola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top kek 3 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, gnomee napisał: Nie dziwię się. Makaron miał małego fiutka i nie umiał ruuuchać To tak jak ty knurze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Normalniejsi użytkownicy mają w pupie się sraka rozlała. Tylko chore osobniki czekają na chwilę aby hejtować. A ty co tu robisz moralisto analfabetow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kolano napisał: Czym tym fiuutkiem 10 cm? Smakosz ty masz tyle, bo ja mam dużo więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Idz spac cwaniaro Właśnie, spadaj cwaniaro spać i daj mi spokój Szlafrokowa czerwona Mambo. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Fajna Choroszcz Bajdelej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Top kek napisał: To tak jak ty knurze Dobrze wiesz że ja małego nie mam a ty tak. Foty każdy widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Top kek napisał: Chyba ciebie albo pravola Spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: Dobrze wiesz że ja małego nie mam a ty tak. Foty każdy widział Na stronie dla gejów też. Poleciało wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 68 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Owsik lubi zwisy Nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keenen 1 Napisano 1 godzinę temu Nimfetka ma zwisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: Nie lubię Bo wolisz facetów a kleszczetka daje ci namiastkę chlopa gabarytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 3 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy jesteście kryptosiami tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach