Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cezura

znowu to zrobil pomocy!

Polecane posty

no to ty tez powiedz ze np na spotkanie swojej starej klasy, na silownie, do krawcowej, na basen, na spotkanie integracyjne z pracy, albo jeszcze cos i nie zarzekaj sie ze nie bedzie innych mezczyzn tam gdze pojdziesz a niech siezastanawia

Gość cezura
na 95 % tak wiem gdzie idzie bo duzo czasu spedzamy razem

Gość cezura
mam 38 lat

Gość cezura
on ma pretesje jak ide z kolezankami na piwo mowi ze sa tam faceci a kolezanki niewiarygodne he he

a moze wlasnie przeciwnie- wejdz do wanny jak on sie kąpie wejdz poperfumowana ze świeczka i winem- ja czsem tak robie- nie za czesto ale trzeba sie uwodzic- na wzajem- mysle ze to dziala ale mam za maly staz- ale czesto robie tezrozne rzeczy daje mu do pracy z kanapkami lizak srduszko na skrzynke wysylam karteczke albo pytam co wybiera ogorkowa czy 30 minut goraego sexu np

Gość agata gg
to mu na 95% powiedz tez prawde.a reszte zostaw dla siebie. a tak pozatym to widze,ze go kochasz i dobrze ci w tej sytuacji bo uparta jestes ........... ale i dobry z ciebie czlowiek.musisz wiedziec co jest dla ciebie wazne ......tak czy siak wybor nalezy tylko do ciebie

a moze wlasnie przeciwnie- wejdz do wanny jak on sie kąpie wejdz poperfumowana ze świeczka i winem- ja czsem tak robie- nie za czesto ale trzeba sie uwodzic- na wzajem- mysle ze to dziala ale mam za maly staz- ale czesto robie tezrozne rzeczy daje mu do pracy z kanapkami lizak srduszko na skrzynke wysylam karteczke albo pytam co wybiera ogorkowa czy 30 minut goraego sexu np

Gość cezura
jak ide z kolezankami do knajpki to mowi ze tam sa mezczyzni zazdrosny?

napisze jeszcze raz bo mnie wywalilo jesli ci na nim zalezy- uwodż go zadbaj o siebie ale tak zeby to bylo widoczne ale nie rzucalo sie w oczy- wejdz do lazienki kiedy on sie kapie zaas swiatlo miej ze soba swiece i dwie lampki wina, pomasuj go po karku kieduy siedzi przy kompie daj mu dopracy z kanapkami maly lizacek serduszko ale najpierw spraw zeby byl zazdrosny.nowe perfumki, inny makijaz

wuslij maila z pytaniem czy zamiast ogorkowej nie wolalby goraca zonke? , mozesz tez wybrac sie do psychologa- to sa madrzy ludzie nie boj sie ichsa po to by pomagac

Gość agata gg
musisz sama wiedziec,ale widze,ze go kochasz i walczyc bedziesz.dobry czlowiek jestes i te nasze rady to nic dla ciebie.jak kiedys zrozumiesz pewne rzeczy to moze jeszcze sie tu kiedys spotkamy,bo narazie nic tu po mnie a tobie zycze wszystkiego dobrego,bo szczeze ci powiem to szkoda mi ciebie

Gość Eliza81
Czesc CEZURA! Mam propozycje! Podaj mi jego GG.Wyslij na e-mail.Zagadam do niego i sprobuje sie dowiedziec o co mu tak naprawde chodzi.Daj jakis kontakt do Ciebie,to Ci potemwszystko opisze.Co Ty na to? Podac e-mail? Mialam ten sam problem z facetem i sobie poradzilam.

jesli Ci zalezy to walcz moze nie jest za pozno - zebys nie zalowala ze moglas zapobiec ale tego nie zrobilas ale walcz z klasa w koncu jestes kobieta z klasa

Gość cezura
przepraszam ze wczoraj nie odpisywalam ale nie moglam wysylac odp. cos z komputerem dzisiaj przeczytalam dalszy ciag i bardzo Wam dziekuje za wsparcie.Podjelam decyzje ze musimy wsplnie isc do ,,poradni malzenskiej ,jesli on nie przyjdzie to skladam pozew o rozwod bo musze cos z tym z

Gość Marakesh
są lepsze sposoby;) Załóż gg na inne imie plus skrzynke mailową, przygotuj sobie jakies zdjecie ładnej kobiety z www.lustereczko.pl, jesli nie masz zdobądź numer męza i zobaczysz jakie bzdety zonaci faceci wypisuja kobietom przez gg... na tym jakby bzykali i muszelke wylizali kończąc.... na pewno bedzie chcial sie z "Toba" umówic.... zobaczysz jaki ten Twój mąż jest naprawde;)

Gość cezura
dzieki on juz wysylal zdjecia ,,wymiana,,i telefonowal z jedna

Gość cezura
czy moja decyzja wydaje sie sluszna(rozsadna)?

Gość gość
Ciekawe jak sytuacja się rozwinęła po 10 latach?? ;-) oby dobrze dla tej zdesperowanej kobiety... Nikt juz jej wiecej nie odpisał, wątek zakończył. :-(

Gość gość
Ja myślę, że prędzej czy później sie spotka z jakaś kobietą, bo przecież bezinteresownie z nimi nie pisze, ale to jest moje zdanie może byc tak, że Cię kocha i tylko z nudów sobie pisze na tym gg.

Gość gość
Tak tylko to było 10 lat temu...2005 rok. Spójrz na date postów... Kto teraz jeszcze używa gg? Nieliczne jednostki