Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Nie jestem jasnowidzem, ale widzę nas razem.

Polecane posty

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Hihi

Niestety nie jestem idealem faceta, bo nie mam pracy, pieniedzy ani prawa jazdy, niestety. Wszedzie chodze na piechote xD

Chociaz na rowerze potrafie daleko jezdzic w trasy tez. W Polsce mam zamiar biegac codziennie rano po lesie, gdy sie obudze. Zobaczymy jak mi sie uda. 

2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał:

Mów do ręki namiotowcu

Niedlugo lece do Polski, a tam mam wielka chate i mieszkanie, wiec sobie odpoczne od namiotu.

4 minuty temu, KochamGine napisał:

Od kilku tygodni jest stabilnie. Wole kochac taka Gine, niz jakies klaudiusze albo inne srejzi, ktore mnie olewaja dla innych i nie raz mnie obrazaly albo smieszkuja sobie z moimi wrogami. A Gina z zadnymi alfa nie koresponduje, tylko kocha Madzie. 
Dlatego Gina jest tutaj najnormalniejsza ze wszystkich dziewczyn. 

Ostatnia z gatunku mlodych i ladnych, bo inne wyginely jak dinozaury

Kwestia czasu. Od takich jednostek się odbija, a nie wchodzi im się w odyb.

2 minuty temu, KochamGine napisał:

Niestety nie jestem idealem faceta, bo nie mam pracy, pieniedzy ani prawa jazdy, niestety. Wszedzie chodze na piechote xD

Chociaz na rowerze potrafie daleko jezdzic w trasy tez. W Polsce mam zamiar biegac codziennie rano po lesie, gdy sie obudze. Zobaczymy jak mi sie uda. 

Na pazia giny się nadajesz.

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Kwestia czasu. Od takich jednostek się odbija, a nie wchodzi im się w odyb.

Ja nie odbijam. Zreszta moge sobie robic co mi sie podoba, i nie musze sie nikomu tlumaczyc. B) 

3 minuty temu, KochamGine napisał:

Jazda z malowańcem. 🌹 

• Like 1

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Na pazia giny się nadajesz.

Gina to jest niezla szczupla laska i na pewno fajnie sie przytula 😄 

1 minutę temu, KochamGine napisał:

Gina to jest niezla szczupla laska i na pewno fajnie sie przytula 😄 

Do butelki.

to ze wy nie macie kogo kochac, to nie moj problem. Ja sobie moge kochac Gine, i robic co mi sie podoba, bo nie jestem czyims mezem, tylko kawalerem xD. No i wobec nikogo nie mam zadnych zobowiazan.

Do butelki.

ja tez lubililem puszki cydru i to byl moj najlepszy przyjaciel, ale to juz przeszlosc i od dawna nie pije alkoholu. Ginie tez sie uda, bo jest mloda, piekna i inteligentna ❤️ 

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Jazda z malowańcem. 🌹 

Zaraz cię podczepie pod konia i będę tobą orał ziemię.

Zaraz cię podczepie pod konia i będę tobą orał ziemię.

w twoich snach, praawiczku

Wiem, ze mi zazdroscisz Giny, malowany, ale to nie moj problem. Tez sobie pokochaj fajna dziewczyne, to moze przestaniesz byc taki toksyczny.

to ze wy nie macie kogo kochac, to nie moj problem. Ja sobie moge kochac Gine, i robic co mi sie podoba, bo nie jestem czyims mezem, tylko kawalerem xD. No i wobec nikogo nie mam zadnych zobowiazan.

Ale ty Filip codziennie kochasz kogoś innego i nie masz pojęcia, co znacza te słowa 😔

Ale ty Filip codziennie kochasz kogoś innego i nie masz pojęcia, co znacza te słowa 😔

Moge kochac wiele kobiet, ale prawdziwa milosc, to zobaczyc sie z kims w realu i zobaczyc jak bedzie. Przez internet nie da sie nikogo pokochac, tak prawdziwie.

2 minuty temu, KochamGine napisał:

Wiem, ze mi zazdroscisz Giny, malowany, ale to nie moj problem. Tez sobie pokochaj fajna dziewczyne, to moze przestaniesz byc taki toksyczny.

Ja cię ostrzegam, a nie ci zazdroszcze.

Moge kochac wiele kobiet, ale prawdziwa milosc, to zobaczyc sie z kims w realu i zobaczyc jak bedzie. Przez internet nie da sie nikogo pokochac, tak prawdziwie.

Malowany sie tak zakochiwuje (tak, specjalny błąd ze względu na cenzurę poprawnej wersji), a tobie próbuje jechać jak i mi. Czaisz, że pisze to koleś, który płacze do lustra przy wódce nad swoim losem?

Ja cię ostrzegam, a nie ci zazdroszcze.

Wiadomo, ze jesli Gina by pila alkohol, to bym uciekl, ale poki co jest stabilnie, u mnie tak samo, poniewaz nie obrazam i mi nie odbija. 

I nie ma w Ginie cos, co by mnie zniechecilo czy zrazilo do niej, jak do innych bab. 

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Malowany sie tak zakochiwuje (tak, specjalny błąd ze względu na cenzurę poprawnej wersji), a tobie próbuje jechać jak i mi. Czaisz, że pisze to koleś, który płacze do lustra przy wódce nad swoim losem?

A on ciagle pije, czy przestal? 

Elcia pisala, ze podobno raz byl tak wypity, ze obsikal majtki, gdy spal w lozku, a innych komentuje, a sam jest alkusem. Albo byl, ale jednak. A uwaza sie za lepszego.

Ja nigdy majtek nie obsikalem, bo taki narypany bylem.

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Powiedziała 30 parolatka, której imponuje 18 letni chłopiec z autem. Błagam 😂

Przed chwilą, KochamGine napisał:

A on ciagle pije, czy przestal? 

Elcia pisala, ze podobno raz byl tak wypity, ze obsikal majtki, gdy spal w lozku, a innych komentuje, a sam jest alkusem. Albo byl, ale jednak. A uwaza sie za lepszego.

Ja nigdy majtek nie obsikalem, bo taki narypany bylem.

Bo to sama prawda. Parę dni temu pisał również, że przez tydzień ciągiem sobie popił, i że to nie czyni go alkoholikiem. Ja nie oceniam, ale skoro sam mnie od „menelic” wyzywa, to nie będę mu dłużna. 

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Powiedziała 30 parolatka, której imponuje 18 letni chłopiec z autem. Błagam 😂

Pisałam dla żartów, poza tym nie miał 18, a 22 i był przystojny, a nie, że tylko auto. Sama mam swoje.

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Bo to sama prawda. Parę dni temu pisał również, że przez tydzień ciągiem sobie popił, i że to nie czyni go alkoholikiem. Ja nie oceniam, ale skoro sam mnie od „menelic” wyzywa, to nie będę mu dłużna. 

Akurat ty jako największa pijaczka na forum nie powinnaś nikogo oceniać

Pisałam dla żartów, poza tym nie miał 18, a 22 i był przystojny, a nie, że tylko auto. Sama mam swoje.

Ta masz auto  jak ty codziennie najeebana i bezrobotna 

3 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

No wlasnie, to nie tak, ze on nigdy nie pil i niewinny. Sam sobie wlewal do gardla tyle, ze ja prawdopodobnie przez cale zycie tyle nie wypilem, co malowany przez tydzien, a tak sie rzuca i wywyzsza. 

Dlatego nie rozumiem tych ludzi tutaj, ktorzy uwazaja sie za lepszych albo ze sa idealni.

A ja pisałem dla żartów, że się zlalem w gacie so?

3 minuty temu, Flatpak napisał:

Akurat ty jako największa pijaczka na forum nie powinnaś nikogo oceniać

Nie jest pijaczka, bo od dluzszego czasu nie pije juz. Moze chcialaby zmienic swoje zycie. 

A ja pisałem dla żartów, że się zlalem w gacie so?

Ale mam to gdzies typie, nie wiem czego sie przyczepiles do mnie i do Giny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się