Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca izunka

czy lekko zaczerwieninone policzki sa straszna wada????

Polecane posty

Gość pytajaca izunka

prosze o odp! Buzialatka

nie... a poza tym po okresie dojrzewania policzki tracą zaróżowienie bardzo często. Po prostu, gdy człowiek dojrzewa to tak ma.. przejdzie... ale nie martw się, to nie wada. Każdy ma inny typ urody, jedni są bladzi, drudzy nie, ale to nie znaczy że ktoś jest ładniejszy a ktoś brzydszy... każdy jest piękny po swojemu :D

Gość pytajaca izunka
Dziekuje bardzo ! podnioslas mnie na duchu,tez mam nadzieje ze przejdzie,mam cere naczynkowa i stad ten problem....mam 16 lat,oby stalo sie jak mowisz bo jest to dla mnie straszny klopot! ale dziejuje ! buziaczki

na pewno przejdzie, słowo... naczynkowe problemy nasijają się w okresie dojrzewania, a potem zmniejszają, czasem zostaje troszkę, ale nie bardzo... no bo co czy widzisz czerwoniutkie 40-latki? nie, a 17-latki bardzo często... no chyba że używają tone podkładu i pudru, ale to też nieciekawe ;-) pozdrowienia i trzymaj się.

Gość oktavia
fajne sa takie policzki to słodkie sama bym takie chciala miec :) pozdrawiam

Gość pytajaca izunka
dzieki dziewczyny,ja wlasnie nie uzywam zadnych podkladow, moze dlatego nie mam problemow z pryszczami itp uzywam tylko kremu o kolorze zielonym ktory maskuje zaczerwienia! buzka

Gość kasiunka
mi tez sie takie policzki podobaja, oznacza to zdrowa cere:) a w pewnym wieku zmiejsza sie te zaczerwinienia. uwierz mi!

Gość mroweckaaaaaaa
prosze wypowiedzcie sie jeszcze!

Gość ludzie nie robcie
dziewczynie złudnych nadziei jesli ma problemy z naczynkami, to bedzie je miała do konca zycia!!! Niestety :(

Gość kris_
A taki rumień pojawia się właśnie w okresi dojrzewania, ale nie masz sie czym martwić. To jest przecież takie słodkie...

Gość rumiankowa
dziekuje Wam bardzo,ostatnio zauwazylam ze nie mam zadnych rumiencow, jest troche chlodniej i jestem zadowolona z ze swojego wygladu :) rzeczywiscie starsze osoby nie ma wypiekow,mam nadzieje ze u mnie tez to ustapi:) buzka