Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia_23

nie wiem czy mu wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Sylwia_23

Niegdy nie chcialam poznawac facetow przez internet...teraz jakos tak wyszło ze poznalam od samego poczatku bardzo dobrze nam sie rozmawia...ma 27 lat..jest nawet przystojny....mieszka w moim miescie ale obecnie pracuje w Anglii,zostaje tam jeszcze 2 miesice..gadamy ze soba od paru tygodni,pisze ze chce sie ze mna spotkac,poznac mnie blizej,pisze czułe słowka...ale...on napisal mi ze ma zone,a raczej jeszcze ma bo sie rozwodzic zaczyna...ma tez mala coreczke...czy ja mam mu wierzyć,ze sie z nia rozwodzi???Czy warto pogłębiać tą znajomość...nie chce jakis dziwnych sytuacji...jezeli on w zgodzie zyje z zona...co ja mam zrobic..????

Jak wróci to niech pokaże Ci pozew rozwodowy zlozony w sądzie ( z pieczatka że wpłynęło do sądu). Jak sie naprawdę rozwodzi to cos takiego bedzie miał. Inaczej nie wchodź w cudze zycie, bo Toba sie pobawi a żone i dziecko unieszczęśliwi

Zalecałabym nieufność. Z jednej strony - niby dobrze, że nie ukrywa faktu, że jest żonaty, ale z drugiej... Nie ma żadnej gwarancji, że się z nią naprawdę rozwodzi... Może ma tylko ochotę na nic nieznaczący romans i dlatego od razu mówi, że jest żonaty? Potem powie, że jednak się nie rozwodzi, bo...coś tam... Wiesz, spotkać się możesz, ale nie nastawiałabym się od razu na coś poważnego. Jeśli szukasz stałego związku, z perspektywą ślubu, to na Twoim miejscu chyba dałabym sobie spokój. No i jest dziecko...

mysle ze narazie nie warto sie pchać w związek z wątpiwa przyszłością zwłaszcza że on ma dziecko jesli wasza znajomośc sie utrzyma a on sie rozwiedzie to oki ale pamiętaj nie zngazuj się w to wszystko teraz kiedy on jeszcze jest a zarazem nie jest mężem innej bo to ty bedziesz przyczyna faktyczna rozwodu. jego córka nigdy ci tego nie wybaczy w przyszłości jęlsi będziecie azem. zarxuty jego zony bedą dotyczyły głównie ciebie a poza on wyd aci sie bardziej wiarygodny jeśli jego rozwód bedzie faktem a nie planem na przyszłość.

Gość Sylwia_23
On napisał mi,że zona wystapila o rozwod bo stwierdzila ze nie kocha go tylkoo swojego szefa :/ Dziecko mi nie przeszkadza bo uwielbiam dzieci!!!

Gość Sylwia_23
Jestem przeciwna pchaniu sie jako ta druga...narazie bede z nim dalej rozmawiac...dał mi swoj numer telefonu to chyba dobrze??

Gość Sylwia_23
Jestem przeciwna byciu ta drugą....dał mi swoj numer telefonu to chyba dobrze...narazie bede z nim dalej rozmawiala...nie chce sie zawieść na kims znowu :(

a jaką masz gwarancje że on powiedział ci prawde ?? przez neta łatwo kłamać bo nikt nie patrzy ci w oczy ja ci mówie nie ładuj sie między ich bo chociarz moze się rozwodzą ale jeszcze sa małżeństwem poczekaj nie spiesz sie do niego bo nie wiadomo czy jest tego wart. Przeczekaj ich rozwód !!!!!!!! apotem mozesz myśleć czy z nim być. I na twoim miejscu zastanowiłabym sie dlaczego żona przestała go kochać ?? to sie nie dzieje z dnia na dzień musiała być jakaś przyczyna a nie liczyłabym na to że on ci powie jeśli to serio jego wina

a jaką masz gwarancje że on powiedział ci prawde ?? przez neta łatwo kłamać bo nikt nie patrzy ci w oczy ja ci mówie nie ładuj sie między ich bo chociarz moze się rozwodzą ale jeszcze sa małżeństwem poczekaj nie spiesz sie do niego bo nie wiadomo czy jest tego wart. Przeczekaj ich rozwód !!!!!!!! apotem mozesz myśleć czy z nim być. I na twoim miejscu zastanowiłabym sie dlaczego żona przestała go kochać ?? to sie nie dzieje z dnia na dzień musiała być jakaś przyczyna a nie liczyłabym na to że on ci powie jeśli to serio jego wina

Gość A skad wiesz że
jest przystojny jak go jeszcze nie widzialaś ?

Gość A skad wiesz że

Gość Sylwia_23
no a jak przez internet...zdjecie mi przysłał

Gość zuzanka25
jak narazie to mozesz jedynie się dobrze bawić w rozmowy przez internet. jak wróci i będzie spotkanie to powiedz mu o swoich obawach.

Gość gość
zdecydowanie uważaj.. szkoda Ciebie, tej żony i dziecka jeśli okaże się, że facet nie jest uczciwy..