Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne_Oczy

Czy warto zmieniac faceta? ?Niby razem a jednak osobno...

Polecane posty

Gość Smutne_Oczy

Moj facet ma 29 lat, ja mam 23. Niestety nie jest kolorowo gdyz zauwazylam ze dla niego sa wazniejsi koledzy i inne sprawy niz ja. Kiedy mu o to zwracam uwage to on mowi ze jestem obrazalska i ze to jego zycie i nikt nim rzadzil nie bedzie. Kiedy mu mwoie ze mimo to ze go kocham myhsle ze ten zwlazek nie ma sensu to on milczy. On jest osoba zimną i bezwzgledna a ja potrzebuje ciepła. Kilka m-cy temu zerwalam z nim poczym on nalegal zebysmy sprobowali jeszcze raz, Sprobowalam i co mam z tego???? Kilka dni temu poklocialm sei z nim ostro i od tej pory cisza...Nie odezwal sie... On chyba liczy an to ze ja go przeprosze lub pierwsza sie odezwe bo wie ze mi zalezy, ale mysle ze nie am sensu walczyc o kogos kto nie docenia uczuc drugiej osoby/ Podzielcie sie ze mna swymi pogladami, bardzo proszę......

Gość Smutne_Oczy
Niech ktoś napisze dla mnie to wazne bo niedlugo zacznie sie nauka i nie wiem czy nie warto zakonczyc tego etapu i zaczac na nowo:poznac nowych ludzi, przyjaciol a mzoe i faceta ktory bedzie mnie darzyl prawdziwym uczuciem a nie traktowal jak lalke do.........

nie marnuj czasu dziewczyno na kogos dla kogo wazne są tylko jego uczucia facetów jest dość na swiecie,nie musisz trzymac sie jednego ,bo akurat sie trafil,facet ma 29 lat a obraża sie jak dziecko? rozejrzyj sie dookola,mozesz cos przegapic kotku,moze przejdzie obok ciebie a ty nie zauwazysz,bo bedziesz zajeta rozwazaniem czy jestes dla drania wazna czy nie pozdrawiam trzym sie cieplo

Gość MaSkota
Olej go mysle ze on cie sprawdza i czeka na twoj ruch .Faceci czesto wykorzystuja to ze kobieta go kocha i chca taka manipulowac. Minie troche czasu, on poczuje sie niepewnie i sam sie odezwie a wtedy z nim zerwij i powiedz ze ma przeciez kolegow . :D

Gość MaSkota
A swoja droga dziwne ze facet ma 29 lat a woli imprezy z kolegami , dla nich ma czas a dla ciebie nie. To jakis niedojrzaly emocjonalnie palant.

Gość Smutne_Oczy
Dziekuje za rady, rozsadek mi mowi ze czas to zakonczyc i nie dawac kolejnej szansy. co do jego koelgow to oni wszyscy maja kobiety i normlanie je traktuja(zabieraja ze soba itp) maja tez dzieci. Moze on mysli ze ja zawsze ulegne, wszystko wybacze. Teraz sie rozczaruje....

Gość to tak jak z samochodem
bierzesz na kilka lat gora i poszedl. ja tak z kobietami robie przeciez nikt nie bedzie cale zycie z kims sie meczyl. korzystaj z zycia:)

Gość tam poczytaj
tak bardzo wam zadzdroszcze tego optymizmu i wiary...:(

Gość Smutne_Oczy
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2913851 wlasnie to czytam i tym bardziej jestem przekonana ze nie warto walczyc o tego zboja. On byl z kobieta 8 lat i teraz jest dla mnie zimny bo pwoeidzial ze sie spazyl ze miala wszystko i nie docenila, ale czemu ja musze cierpiec za cudze grzechy

nie musisz chyba ze sama tego chcesz nie laduj sie w cos takiego,im dluzej tym gorzej zajmij sie soba,poznaj nowych ludzi,tyle szans,tyle mozliwosci,tylko teraz mozesz cos przezyc,tylko teraz mozesz dotknac,zobaczyc,przeczytac,nauczyc sie,nikt nie da ci drugiego zycia,nie marnuj zadnego dnia,sa zbyt cenne,tak szybko czas uplywa] do jutra panienki dobranoc

Gość On Cię nie kocha
Zalezy mu tylko na dupczeniu. Przykro mi ale dasz rade bejbe

Gość gość
jesteś niedojrzała za dziecinna dla niego zresztą wiesz ilu fajnych 23 latków jest wolnych a nawet sporo jest prawiczkami a wy latacie za facetami ok 30

Gość gość
juz dawno przeszla od dziecinstwa w doroslosc, koniobijco :D