Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy_nik

Białystok - gdzie fryzura ślubna, paznokcie, kosmetyczka

Polecane posty

Gość nowy_nik

Proszę o polecanie dobrych fryzjerek, kosmetyczek i stylistek paznokci (akryl) w Białymstoku... Gdzie, za ile, do kogo warto się udać przed ślubem, żeby być zadowoloną? Pozdrawiam

Gość ona123456
kurcze, też mam ten problem :( jestem spoza Białegostoku, ale tu mieszkam i zupełnie nie mam pojęcia, kto robi dobrze takie rzeczy . plisssss pomóżcie

Gość jestem z bialego
i jest to przeciez duze miasto i jest duzo miejsc gdzie mozna to zrobic ale niestety nie wiem gdzie robia to dobrze bo raczej nie korzystam z tego typu uslug

Gość Krata
Pewnie już po ślubie co??? ale ja polecam Gabinet Kosmetyczny ANNA na Sw. Rocha w budynku Domu Handlowego WENUS. Bardzo fajne kosmetyczki, zrobią paznokicie ...makijaż Nawet mają w ofercie "karnet panny młodej" kosztuje ok 200 zł w to wchodzą: paznokcie akrylowe, oczyszcanie twarzy wraz z masażem relaksacyjnym, regulacja brwi i rzęs (z henną chyba) ...no i makijaż Mają też swoją stronkę w necie ...w każdym miesiący inne promocje. Polecam :D jestem zadowoloną klientką ....

Gość gość
Polecam Panią Magdę, która robi cudowne makijaże (nawet z dojazdem do klientki) robi również fryzury w których wygląda się 0 10 lat młodziej :) nie trzeba być wykwalfikowaną fryzjerką, żeby zrobić wystrzałową fryzurę :) Polecam, ślicznie i tanio 512840064