Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTPOT

Plamy na bluzkach pod pachami mam tego dość

Polecane posty

Gość POTPOT

Używam dezodorantu a on sprawia tylko że pot nie śmierdzi!

Gość to powinno pomóc
srodek ten nazywa się ANTIDRAL Jest dostepny w aptekach bez recepry, trzeba go stosować przez tydziń tylko i wylącznie na noc. Ale koniecznie przez tydzień, pózniej można mniej regularnie. Wszystkim znajomym poleciłam i są cbardzo wdzięczni. Naprawde polecam.Jednyna wada tego specyfiku, że trochę swedzi i nie wolno go stosować na wydepilnowane pachy. jedyny minus.

Gość ooojj
napisz do mnie i opisz dokladnie problem napewno ci pomoge

Gość KAROLCIA29...
MYŚLĘ ŻE MOGĘ CI POMÓC.WIELE JEST ANTYPERSPIRANTÓW,ALE TYLKO JEDEN NAPRAWDE NIEZAWODNY!!! TO DEZODORANT W KULCE-HERBINA-.TO ANTYPERSPIRANT Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA.GWARANTUJĘ CI ZE PO CAŁYM DNIU NIE BĘDZIESZ ANI TROCHĘ SPOCONA.STOSUJĘ GO OD BARDZO DAWNA,MOJA MAMA RÓWNIEŻ.PRZYSIĘGAM CI ŻE JEST NAJLEPSZY.MOŻESZ SPOCIĆ SIE CAŁA ALE POD PACHĄ BĘDZIESZ SUCHA.JEGO DODATKOWYM ATUTEM JEST CENA,KOSZTUJE OK.12zł.BIEGNIJ DO SKLEPU I KUP GO,A JESZCZE DZISIAJ MI PODZIĘKUJESZ.TWÓJ PROBLEM SKOŃCZY SIĘ RAZ NA ZAWSZE!

jezeli masz problem z nadmiernym pocieniem to tylko antidral:)jest niedrogi,bo tylko 13zł, a jedyna jego wada jest to ze moze powodowac swedzenie lub szczypanie po zastosowaniu...jezeli powstrzymasz sie od drapania to bedziesz zadowolna na 100%;) tylko pamietaj zeby stosowac go na noc!:)pozdrawiam:)